• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    WIROZA
    WIROZA --- ---
    Špatný. Kolik máš najeto?
    SPM
    SPM --- ---
    Jinak mě teda asi potkalo těsnění pod hlavou :-( Teda, vysloveně pozorovatelný problém zatím není, ale všechno to na to ukazuje... začalo to tím, že při cukání v horku v koloně se rozsvítilo VDC OFF bez dalších kontrolek; po vyjetí z kolony to hned zhaslo, teploměr v koloně ukazoval přesně mezi rysky (normálně se drží na té spodní z prostředních). Po dalším zkoumání jsem našel, že voda v expanzní nádobě je sice po rysku, ale v chladiči chybí. Dolil jsem do chladiče, šel tam skoro litr. Na víkend se to projelo párkrát po dálnici, druhý den po vychladnutí jsem se podíval pod kapotu a voda v chladiči zase chybí, zato v expanzní nádobě jí dost přibylo a je skoro plná. Mno a poslední zjištění bylo, když jsem se dneska vrátil domů a ještě zatepla s nastartovaným motorem jsem otevřel víko od expanzky, že se tam objevují bubliny. Takže je to asi daný :-/
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Neznate neakyho sikovnyho klempire/lakyrnika v okoli Praha 4 ? Potreboval bych osetrit zacinajici reznuti na legu.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    J3RRYNA: Nemůžu tedy tu sekci offroad nějak najít(zkus jí nalinkovat pls) ,ale našel jsem vyhledáním tuhle hlášku:
    "Běž do General Grabber TR, ty AT2 nejsou nejlepší na mokré silnici, když prší jezdím +-70km/h víc si netroufnu".

    Já bych rád nějaký drapákovitější zimáky.. když neseženu nic, asi koupim nějaký Dunlopy nebo Continentály
    J3RRYNA
    J3RRYNA --- ---
    PRZZI: General Grabber AT jsou v rámci "offroad" sekce na SFC (subarufanclub) celkem oblíbené... Když se poptáš na tamejším fóru, určitě Ti rád někdo poradí :)
    PRZZI
    PRZZI --- ---
    chtěl bych se zeptat, máte někdo typ na nějaké offroadovější gumy, které jste vyzkoušeli?
    PRZZI
    PRZZI --- ---
    KOZEL: nesehnal, zaukoloval jsem kolegu z práce
    KOZEL
    KOZEL --- ---
    PRZZI: Sehnal jsi to někde, kde to pošlou do ČR? BeatSonic to posílá dle webu jen do USA a Canady. Nechce se mi kvůli debilnímu kablíku tam někoho úkolovat, ať mi to přiveze...
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    Fotky z víkendového ježdění v Melku:








    PRZZI
    PRZZI --- ---
    SMOKY: ajo ty to máš bez přípravy AUX
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    PRZZI: To bohuzel do GX-201LH nepude :(.
    CROSS
    CROSS --- ---
    ten odkaz se nějak rozbil, bude to hádám tenhle
    Beat-Sonic AVC9 Video RCA Input Cable Harness
    http://www.beatsonicusa.com/beat-sonic-avc9-video-rca-input-cable-harness.html
    PRZZI
    PRZZI --- ---
    SMOKY: můj příspěvek z dřívějška
    pánové potvrzuji funkčnost tohoto káblíku v Outback 2008 2.0 D, radio GX204-LE

    http://www.beatsonicusa.com/...s-harnesses/subaru/beat-sonic-avc9-video-rca-input-cable-harness.html

    AUX funguje bez problémů - náklady asi 50 dolarů.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    KOZEL: Jj, volal sem tam, rikali mi to same
    KOZEL
    KOZEL --- ---
    SMOKY: v AWD.cz dřív Gromy prodávali a montovali a už toho nechali, říkali mi, že to bylo děsně nespolehlivý, spousta problémů a prostě se neosvědčilo. Nicméně to neznmená, že zrovna tobě to nebude fungovat OK.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    SPM: Jo, ten blog sem cetl. Jenom ten panel vyjde na 250usd. Zatim jako nejelegantnejsi reseni se zda ta krabicka od GROM za 130usd.
    SPM
    SPM --- ---
    SMOKY: o rádiu je někde rozepsaný český blog; vesměs tam rozepisoval i tyhle různé krabičky a zkušenosti s nima. Hlavní problém (kterého sis asi všiml) je, že to originální rádio AUX vstup nemá, takže se to musí celý demontovat, odpojuje se z toho CD mechanika a připojuje se to na ní a podobné opičárny. Tuším že blog končil tím, že se mu i povedlo to rádio celé vyměnit - sehnal ovládání klimatizace bez rádia jen s rámečkem a pak tam šlo namontovat standardní 1/2 DIN rádio. Ale problémy tam byly taky, jednak mám pocit že ten rámeček stál raketu a jednak byl ještě jenom pro auta s pravostranným řízením, takže trochu jinej sklon do boku a podobně...
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Tak sem nakonec vzal tohle SMOKY lego, stav paradni, puvodni majitel v Nemecku do nej podle faktur nacpal asi 3000€ za posledni tri roky (vymenej diff, spojka, apod.). Rozvody jsou delany, overeno v subaru servise. Akorat trosku zacinaji hnit lemy zadnich dveri. Jeste jsem si cestou domu vsiml, ze spatne ladi radio, asi bude nejaky problem ve vedeni anteny nebo v antennim zesilovaci.

    Neresil jste nekdo pripojeni AUX nebo nejakeho BT adapteru pro lego ? Co jsem zatim googlil, tak reseni je bud FM transmitter (to se mi moc nelibi), nebo poridit tuto krabicku http://gromaudio.com/store/bt3_adapters/subaru_05-09_aux-in_mp3_bluetooth_ipod_iphone_adapter.html . Radio mam GX-201LH , takze by to snad melo nejak fungovat.
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    AXTHEB: Souhlasim ze toto je asi hlavni opodstatneni. Nicmene bavil jsem se s mistnimy fandy, a hodne lidi se shoduje ze ty EJ20 jsou bytelnejsi, zkratka proto ze jsou mensi dzusny ve stejne velkym bloku. A vykon je srovnatelnej.

    Uprimne receno, mym snem by byla 3.0R preplnovana, ale to jsou bohuzel uplne jiny penize :)
    Asi neco takoveho, ale 4gen: https://www.youtube.com/watch?v=sH_VUcCWmAM&index=11&list=PLp0KnUFYB--jDPJ-km5lSpvJvEJtCIdgl
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LEHUOK: Tam může hrát roli nějaká daňová optimalizace, případně marketing (když vedle sebe postavíš dvě stejný auta srovnatelných parametrů, evropan si vybere dvoulitr, američan dvaapůli)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam