• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    SPM
    SPM --- ---
    BLULAJTA: jo, u nějakejch USA verzí i u OTB byl nějaký turbo nesmysl :-) Ona logika selhává na více místech... třeba ty H6ky mají jiná zrcátka, což je fakt super, když jedno rupne a člověk shání jiné :-)
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    SPM: Ted se divam, ze do toho delali i 2.5 , s turbickem 160kw... :-) Sem myslel, ze to vyrabeli logicky i s H6, ale moje logika zjevne selhala... :D
    SPM
    SPM --- ---
    BLULAJTA: no, měl jsem za to, že v týhle generaci byla ta 115kW varianta ještě... ale možná se to lámalo :-)
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    6746: Jo takže klasika... :-)
    6746
    6746 --- ---
    BLULAJTA: 2.5 benzin, boxer, 121kW
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    6746: Co to má za motor vůbec? :-)
    6746
    6746 --- ---
    AXTHEB: Hodne... Ale cena neni dulezita...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    6746: kolik si za to dal?
    6746
    6746 --- ---
    6746: Tak to budu muset zjistit na vlastní kůži. Dneska sem si ten nesmysl koupil...

    SPM
    SPM --- ---
    Zkusím ještě tady svojí záhadu. Outback mi táhne lehce doprava. Pozoruju to akorát na letních gumách, na zimácích mi přišlo, že to dělá v pohodě. Nicméně ani na těch letních se mi nepovedlo najít nějaké poškození, které by to vysvětlovalo. Vzorek gum se mezi levou / pravou stranou liší asi o půl milimetru, jedna guma byla sjetá víc (nejspíše v důsledku dříve špatné geometrie), ale liší se asi o milimetr. Přehazoval jsem teď při přezutí na letní předek / zadek, ale chová se to stejně. Geometrie byla dělána na podzim, byla předtím rozhozena, nicméně i čerstvě po geometrii to tohle dělalo (po seřízení zmizel jiný negativní jev jako hvízdání v zatáčkách, ale tohle zůstalo). Takže mě moc nenapadá co s tím, ukazovalo by to na gumy, ale zase tím, že zimáky jsou měkčí, tak se na nich to chování nemusí promítat; na letních nějak nemůžu najít nějaký závažný defekt, co by to vysvětloval a nechce se mi úplně na blind koupit 4 nové gumy, abych zjistil, že je to stejné :-) jinak na autě nic neklepe, při brždění se to nikam nestáčí, prostě jinak se chová úplně normálně. Jediné nestandardní se zdá, že zatáčení doleva jde o něco více ztuha než doprava. Nesetkal se někdo s něčím takovým?
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    Jsem vůbec netušil, že něco jako Baja existuje... :-D Takže díky za rozšíření obzoru...

    SPM
    SPM --- ---
    6746: nejspíš ne, na to je to moc velkej exot :-) Ale potkal jsem to zaparkované v Českym Brodě před nějakým krámem a taky jsem na to nevěřícně koukal :-)
    6746
    6746 --- ---
    KOZEL: To mas asi pravdu. Nejsem teda zadnej prekupnik, ale prodat asi vzdycky pujde. Nikdo tady z vas Baju nema?
    KOZEL
    KOZEL --- ---
    6746: Myslim, ze tim sis prave sam sobe odpovedel. Pokud by te to nebavilo, tak auta zas snadno kdykoliv zbavis.
    6746
    6746 --- ---
    6746: Auto je ve spickovym stavu. Po zadni sedacky je to oplastovanej Outback v manualu, ale spis ty unikatni veci me zajimaj. A jak s tim autem "zit". Mel bych to na praci a na korbe neni zadnej kryt a jsme v Cechach...
    6746
    6746 --- ---
    AXTHEB: Prvni tehdy prihlasenej kus v cechach jsem tim myslel.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Podle mě na to bude většina dílů jak na Outbacka z příslušného ročníku, nicméně i tam platí, že americké modely měly nějaká specifika. Kdybych se musel takhle rozhodovat já a nemělo mě to zruinovat, šel bych do toho, když jsem před patnácti lety dělal v Moskvě, parkoval mi tam jeden u kanclu a hrozně se mi to tenkrát líbilo :-]
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    6746: No nevím jestli první kus v Čechách, Vrťasovci to v Kladně mají. A je to krásný.
    6746
    6746 --- ---
    LUKACZECH: Za mnou v rade stoji dalsich pet lidi, ktery to okamzite vemou, kdyz ji nebudu chtit... je to prvni kus v cechach, cesky papiry. Verze USA, dovoz jako nove z D.
    6746
    6746 --- ---
    Naskytla se mi možnost koupit Subaru Baja, rok 02, najeto 35tisic a nějak se nemůžu rozhodnout jestli to vzít. Nemáte někdo praktický zkušenosti s provozem takovýhodle exota?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam