ahoj vsem... jsem si rikal ze na nyxu musi byt auditko o Subies a samoze jo :D
po dobe co jsem zil v zahranici jsem se vratil na zacatku tohoto roku zpet co CZ i s rodinou... a tak jsem premyslel jake rodinne auto poridit......... bezpecnost a prakticnost + vice prostoru byly moje hlavni kriteria... takze vyhral Forester po xx hodinach brozdni na netu a cteni vsech ruznych clanku o ruznych kvalitach... drive jsem jezdil toyo highlander a tak jsem presne vedel uz co od SUV chci ( mimo toho ze to musi byt japonec i to ze chci mit poradny rozhled jako ridic vetsiho auta :)
mam teda novyho 2017 Forestera 2.0iL limetronic ( model 2017 ale samoze vyroba 2016 ) s nejakyma dodelavkama navic jako senzory, gumovy koberecky a tak.
Mam s nim ted najeto cca 500km a mrda, presne co jsem chtel ( ale samoze zadna super strela a na dalnici clovek musi premyslet vic kdy predjizdet :)
Kvuli praci potrebuju ale druhe auto, uz puzite a protoze jsem trochu narocnejsi ridic a budu docela dost jezdit po DE jako jsem jezdil v minulosti, chci nejake auto pro sebe ( rychle, bezpecne a nejak tak dobre vypadajici )... povedlo se mi nalezt bilou Impreza WRX STI 2010 s 68k km za 470k ( coz je podle vseho docela dobra cena, na mobil.de atd a na CarGurus se uvadi pomer km/rok vyroby cca 23k EUR coz je cca o 4k EUR vic )
Uz je vlastne ruka v rukave a v tydnu si pro ni jedu................. zadnej extra tunning jen udelany denni sviceni na mlhovky a nejaka lepsi koncovka vyfuku
Jelikoz potrebuju aby to auto bylo solidni a byl na nej spoleh.
A tak dost omacky a vychrlim par svych dotazu:
Je neco co bych mel zkontrolovat jako prvni na tomto modelu?
Je neco co na tomto modelu klasicky odchazi jako prvni nebo vseobecne brzy ( elektrika, prevodovko... co ja vim )?
Mate nekdo tip na kvalitni servis Imprez? Znackove Subaru jako Emil mi prijdou dost vodflaknuty ( asi kluky malo platej )
Diky moc
Nahodim sem behem dneska, zitrka fotky :)