• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa

    "in this car, you are watching where are you going.. through the side window"


    Na nástěnce nyxácký subaru vozový park.

    Manuály - Subaru: http://www.subaruclub.cz/manualy
    rozbalit záhlaví
    YARY
    YARY --- ---
    6746: co se stalo? jen pisu svoji zkusenost..byla to svolavacka,jinak bych treba mluvil kdybych potreboval neco resit za svoje..ale jsou pro me nejbliz,nebudu asi jezdit 100 km do super servisu v Praze..
    6746
    6746 --- ---
    YARY: Tam bych si uz nenechal ani nafouknout kola...
    YARY
    YARY --- ---
    LEHUOK: ILOS Liberec
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Tak dnes s XV prvni serviska v Mija a naprosta spokojenost :) 5200,- se vsim vsudy (olej, filtry, diagnostika, ...), rano jsem tam privezl, za hodku bylo hotovo, tak jsem si na to pockal a hned zas jel do prace. Luxus.
    SPM
    SPM --- ---
    LEHUOK: klasicky na ty dosedaci plose, kdyz sundas kolo. mne treba kolikrat prislo, ze se to zhorsi za mokra, asi jak se ten bordel namocil a ztezkl. ale jo, ta poloosa to muze byt taky. specialni balancovani mio u rychlosti jako 100km/h prijde uz dost blbost.
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    SPM: Zajimavy, kde na tom naboji bys to hledal? Todle me taky napadlo neb to zacalo delat po praseni v pisku. Kola uz od ty doby byly sundany ale po bordelu jsem nekoukal. Jinak na forech je hromada veci, lidi mluvi i o specialnim balancovani kol a podobne hovadiny. Rikam si ale pokud by to byl bordel, proc to dela jen obcas? U te poloosy mi to docela dava smysl (a bavil jsem se s typem co vymenil poloosu a ma klid), tam staci jen mala vule.. Na novy rok to zacnu resit, uvidime co se z toho vyklube :)
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    YARY: Kde presne? Mati jezdi s legem do VJ Cars, a pry spokojenost..
    YARY
    YARY --- ---
    BOB_GALLOWS: je resil airbag v Liberci a uplna pohoda,objednali me,vymenili ,jeste mi seridily svetla a kdyz sem se ptal co budu doplacet,tak rekl,ze to napise na tu fakturu importerovi,tak sem podekoval a jel...
    SPM
    SPM --- ---
    LEHUOK: nemáš jenom napatlanej nějakej bordel uvnitř disků? Nevim jak lego, ale outback je na to zrovna háklivej celkem dost - prej mu kolikrát stačí i neočistěnej bordel na náboji. Já tim jednou projel bahnem, uvnitř disků se toho kousky nalepily (a jako když jsem ty kola sundal, tak jako úplně extra moc tam toho nebylo) a vibrovalo to jak prase...

    jinak klasicky jakejkoliv silentblok, ale to si psal, že jsi asi kontroloval...
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    tak jsme to rozlouskli. já pojedu řešit airbag na novej Zéland a Lehuok nápravu do AWD ;)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LEHUOK: Za cenu přepravy bys měl celou novou nápravu, ne? :)
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    AXTHEB: No ja mam takovyho gremlina co nemuzu rozlousknout. Kolem 110-120km/h se obcas chveje ovlant. V zatezi, na neutral, na tom nezalezi. A jenom obcas, chvilema to je citit, chvilema ne. Na NZ se stejne teoreticky vic jak 100 nikde nesmi ale i tak me to prudi. Dela to od jiste doby co jsem trochu s autem zaprasil (smyky, rucky apod na ujezdenem pisku na plazi).

    Vyvazeni kol - hotovo, kosti a vsechny prvky odpruzeni se aji ok, brzdy ok, pneumatiky jsem dokonce i daval novy od ty doby (to trochu pomohlo zda se, ale furt je to citit)... Posledni moznost co to muze byt jsou poloosy, a do tech se mi nechce, protoze jiny z vrakace muzou bejt stejne naprd jako ty co tam mam, ne-li horsi, a novy nejsou taky uplna lace, byt sly hodne dolu s cenou (kolem 5-6k czk myslim).. Tak ze bych to dovezl do AWD v kontejneru aby se na to mrkli? :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LEHUOK: Něco s přední nápravou, nevím přesně. Taky je to asi 6 let :)
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    AXTHEB: Zajimavy, co s tim bylo?

    BOB_GALLOWS: S tim ti nepomuzu, ja to resim u Winger Subaru, Auckland :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BOB_GALLOWS: Hele mně u prvního Suba ve dvou servisech řekli, že je neopravitelné a mám ho hodit do šrotu a v awd se na to koukli a "Přijďte zítra, bude to tak za 3 tisíce". Od té doby na ně nedám dopustit.
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    AXTHEB: Tam jsem se byl prave na jedno spec B kouknout, kdyz jsem shanel. Mymu vkusu byl tenhle podnik o dost bliz... Tak ja to budu resit tam.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BOB_GALLOWS: awd.cz
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    LEHUOK: O kurwa, tak to se me asi bude tykat taky, protoze airbag se me taky tykal a taky musim uhanet.

    Kde jsi, pls, vyresil airbag? Ja to nejak naťuknul v ALM Hostivar, ale jejich pristup ani servis jako takovej me moc neokouzlil, radsi bych to resil jinde. Pripadne ze bych to vyresil oboji jednim vrzem nekde...
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    BOB_GALLOWS: Nevim, ja mam 2006. Ale zvlastni je ze s Takata airbagem mi nikdo nenapsal, jsem musel Subaru uhanet sam :)
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    LEHUOK: Jakejch rocniku se to tyka?
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    AXTHEB: Jj, BP lego taky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam