Ten můj BH Outback je vážně prokletej... nebo já :-) Po tom, co zase léto strávil více v servisu, než na cestě, až jsem nakonec dle hesla i ty můžeš být automechanikem nakoupil další vybavení, že co půjde, si zmrším sám (a co nešlo jsem začal přesvědčovat jiné lidi) s tím, že půjde do hutí, jestli mě bude ještě vysírat... Tak se mi to vrátilo v úplně novém. Dojel jsem ke kamarádovi a couval k dílně. Měl tam nějaký šutr, o něm jsem i věděl, tma jak v řiti... parkovací senzory to chytí. No, asi to byl nějaký ultra stealth šutr. Parkovací senzory ho nevzaly, takže po chvíli couvání se ozvala rána. Zadní nárazník v hajzlu - prasklej, poškrábanej a ještě jsem to přesně trefil na tu pitomou odrazku, kterou to samozřejmě taky zničilo. Fajn, jsem blbec, co neumí couvat (na place, kde by šel postavit celý cirkus), patří mi to. Vyjel jsem od kamaráda směr domov, dojel jsem do sousední obce a po první řadě baráků mi tam zpoza nějakého příkopu/parku vlítlo divoký prase přímo pod auto. Narval jsem to do něj v 50km/h. Přední nárazník v háji, kapota poškrábaná, pravý světlo (který jsem tam před pár dny dával nový poměrně dost zachovalý) zeškrábaný. Dodneška jsem na žádném autě ani neškrábnul lak...