MATEJICEKKK: Já musím říct že jsme. Máme ho asi teda asi tři neděle. Šli jsme do něj ve chvíli kdy jsme si ho půjčili na řízení. Tam jsem si řek, tohle je fakt skvělý auto, a to jsem původně zvažoval elektromobil. To jak se chová v zatáčkách je super.
Je to teda to co to je, lidi co si stěžujou na slabej motor to auto podle mě nechápou. Jednak není slabej, na běžnej provoz víc než dostačující. Je to prostě vyrobený a zpřevodovaný tak aby to dobře, bezpečně a pohodlně projelo víceméně cokoliv co normální řidič potká. Plus se do toho auta člověk vejde ikdyž má metr devadesát, na děti a na rodinu je všude dost místa.
Většinu asistentů nechávám zapnutých, protože jsou nastavený dobře a vlastně o nich ani nevím. Jediné co vypínám je upozornění na rychlost, ten by byl v pohodě, kdyby měl aspoň 10% toleranci. Nevýhodou může být spotřeba, pokud to auto jede kombinovaně a plynule, je to těch 8,5 bez nějakýho snažení, ve městě, v zácpách a při neustálým rozjíždění bez start stopu to jde přes deset.
Klidně se ptej, kdyby tě ještě něco zajímalo.