• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUASINHABrno-Praha Praha-Brno-vlak,autobus,stop,spolujízda etc
    REONA
    REONA --- ---
    aha, tak 130 s Asianou, tedy s Eurolines...
    LADYDEE
    LADYDEE --- ---
    MYJKA: ano Brno - Roztyly je za 130,- Kč bez slevy jako student atd....
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    hm.. tak o tom ze je to na roztyly za 97 nic neviem. Myslim ze je to za 130. ale neviem este som tam nesla.
    REONA
    REONA --- ---
    ALESZBORIL: asi 97 studentská, dospělá dražší.

Asiana mě občas vyjde levněji, jindy ne...no vlastně, když chci na Florenc, tak jo, to mě stojí 120.
    ALESZBORIL
    ALESZBORIL --- ---
    MYJKA: a co na rozyly?není to tam za 95,nebo tak nějak....
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    No vsetko je teraz za 140 (studentska)
    MUXX
    MUXX --- ---
    tyjo. tak nakonec zrusili vsechny slevy? asi asiana prestala vykladat ze je nejvetsi prodejce letenek :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Inak neviete preco uz u SA nie su vybrane spoje za 95? Dost ma to zamrzelo ked som potrebovala ist do prahy iba na otocku.
    ALESZBORIL
    ALESZBORIL --- ---
    PIPLA: jasný no...
    MUXX
    MUXX --- ---
    pak uz budu mit doufam auto :)
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    ALESZBORIL: jj, ja vim, mohlo by bejt furt hůř.. já su ráda, že to je "jen" za 70 :-) jen, člověk si zvykne.. bylo to za 50 s SA... a najednou za 97:-( a pak ČD za 35... a v Praze dá člověk za lístek 26kč! naprosto demotivující si ho kupovat... ja vim, i těch 7Okč je ok :) jen si říkám, za 2 měsíce to bude 100kč, pak víc a víc... a budu zas jezdit s SA.
    ALESZBORIL
    ALESZBORIL --- ---
    PIPLA: to jo no,ale na druhou stranu furt cesta tam a zpět výjde levněji než jedna tam,a to dokonce i studentská....
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    KATIA: no, jasně, 70kč je taky dobrý, ale stále jsou na ulicích reklamy - BRNO - PRAHA za 35kč... a ta jejich kampan byla samozřejmě úspěšná, hafo lidí si JEN kvůli těm 35kč zřídilo IN kartu za 600kč. A ta akce nevydržela vic jak 3 měsíce. By mohli aspon stáhnout ty reklamy. Dneska jsem jela ráno vlakem v 9:33 a hodinu sme stáli před Kolínem, nikdo nevěděl ,kdy pojedeme dál. A pak vystoupím se zpožděním v Brně a kouká na mne obrovskej billboard: B-P za 35...
    KATIA
    KATIA --- ---
    e-liska je standardne za 140, tech 35 byla zvyhodnena cena v den jizdy. ale ani tech 70 neni spatna cena...
    ALESZBORIL
    ALESZBORIL --- ---
    PIPLA: no ty vole a takovou prpagaci to mělo-billboardy apod...takže mě české dráhy opět nezklamaly:-))
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    ALESZBORIL: no, těch pár jízdenek bylo asi 900 a to samý je furt, ale prostě to už nestojí 35, ale 70 - zas asi určitý počet lístků. To samé, prostě to jen zdražili.... sem si říkala, že to vydrží aspon půl roku... ale 3 měsíce... fakt fraška!
    SASH
    SASH --- ---
    někdo pá 18.4. brno-praha?
    a ne 20.4. praha-brno?
    pojedu ještě s kámoškou předpokládám...
    ALESZBORIL
    ALESZBORIL --- ---
    PIPLA: ale za těch 35 to je jenom výprodej nějakých těch neprodaných jízdenek ne?já právě celou elišku moc nepobrala,je to na mě moc složitý zařizování přes net,nemám to ráda,ale jak jsem to pročítala,tak jsem z toho pochopila,že těch 35 není obvyklá cena....ale nevim,to bych možná kecala....
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    tak prej je vlak - ta eliška - už za 70kč!!!! tyjo, tolik lidi, co si to zřidili kvůli těm 35kč - Praha Brno. a Moc dlouho to teda nevydrželo.
    LUCIANA
    LUCIANA --- ---
    PIPLA: ono taky bylo dost na čase, když si vezmeš, co se tam za každou jízdu vyprodujuje bordelu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam