• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUASINHABrno-Praha Praha-Brno-vlak,autobus,stop,spolujízda etc
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    Nejedete zítra ráno někdo do Brna?? musím být v 11 ve škole. :-)
    ALESZBORIL
    ALESZBORIL --- ---
    pojedu asi zítra odpoledne stopem do prahy,tak kdybyste se někdo chtěl přidat...
    OMI
    OMI --- ---
    Tak já se stavil na Florenci na EuroLine pokladně, tam jsem si koupil poslední volnou místenku do Bystričáka za 140,- a v autobuse nás jelo celou cestu 6. Takže vyprodané místenky neznamenají vyprodaný bus. A podel jejich brožurky se dá rezervovat přes SMS, u StudentAgency jedině tak, že dostanou platbu.
    LADYDEE
    LADYDEE --- ---
    přidala bych se ;-) v ten pátek navečer Brno - Praha :)
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    PIPLA: náhodou dvě místa??? :-) nenašly by se? dík
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    nejedete někdo v pátek k večeru (17, 18, 19h.) do Prahy?
    FAUVE_ROUGE
    FAUVE_ROUGE --- ---
    nejede nekdo v patek druhyho tak v sest odpo z prahy do brna?
    OMI
    OMI --- ---
    Tak se těšte, až budu referovat. Zase po letech jedu na druhou stranu republiky a při tom balení chvílema začínám hledat i ilustrovaný atlas domorodců, jak tam maj ty dvě hlavy a tak.
    Machalík promine.
    Zatím díky.
    MUXX
    MUXX --- ---
    max 200. tourbus (to jsou ti brnaci, uz jsem si vzpomnel) treba za 135. zalezi co chytis za spolecnost. ja jezdim uz jen s SA z roztyl. ackoli posledne se mi to teda trochu prodrazilo. protoze jsem prijel na roztyly brzo a chcalo, tak jsem vlezl do coffee heaven na kafe :)
    ALESZBORIL
    ALESZBORIL --- ---
    OMI: studentská 150,jinak 200(myslim),ale bude to kolem...a lišit se to asi moc nebude,konkurence je konkurence
    OMI
    OMI --- ---
    Za dvě stě to skousnu. Já jel naposled asi před deseti lety. Fronty, bitky, vyprodáno, narváno na stojáka, těžký hádky řidiče s germánskou rodinou, jejichž místenky minutu předtím prodal za pět set nějakým pánům s mobilem ve tvaru kufru.

Tak jsem přešel ulici, do stánku na Florenci, vzal jsem si rezervaci na spoj za deset minut.
    OMI
    OMI --- ---
    A kolik stojej?
    MUXX
    MUXX --- ---
    OMI: pres tyden dopoledne si myslim ze sance je ale ne moc velka. ja rika ALESZBORIL je lepsi prijit na florenc, zeptat se v eurolines nebo u tech brnaku co maji kancl s rusakama (fakt si nevzpomenu) a kdyz nic tak si proste koupit listek na nejblizsi spoj na prepazce. SA ma takovou reklamu ze lidi prestavaji premyslet. jednou jsem jel do brna v osm rano a ujel mi bus. SA melo vyveseny ze nejblizsi volny spoj jede v 16:30 a lidi si na nej opravdu kupovali listek. ja jsem zasel na prepazku a 8.45 jsem jel do brna. do tech kanclu je lepsi zajit protoze mam zkusenost ze do systemu csad davaji jen cast sedadel a zbytek prodaji sami.
    ALESZBORIL
    ALESZBORIL --- ---
    b)myslim,že nemáš...na stání tě nikdo nevezeme,ale student je furt plná,zkus z florence euro-lines,ty jsou furt prázdný,takže seženeš i na místě....
    OMI
    OMI --- ---
    Ráno chci jet do Brna z Práglu na stavební veletrh.
    A) jestli někdo mě chce jako spolujezdce za 200,- (a patrně usnu nebo si budu číst učebnice, pokud nebude strhující debata)
    B) když pojedu z Roztyl se StudencAgency... mám šanci si sednout, když nemám žádnou předplacenku, abych si mohl rezervovat?
    c) kolik to stojí normálně státním z Florence?
    BEHEMOT
    BEHEMOT --- ---
    Jel-li by někdo zítra dopoledne z Prahy do Brna (Olomouce) a vzít chtěl spolujezdce (student FHS a FF UK Petr Kocourek), zde je na něj kontakt: 607 825 984 . Díky.
    KILIAN
    KILIAN --- ---
    A co jiná města? Já zítra ráno jedu Brno->(Olomouc)->FM a v neděli odpoledne zpět.
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    KALIBAN: to je jako na me?:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam