• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEPolitické alternativy a jejich příznivci

    Vítejte na diskuzi pro lidi, kteří již nejsou ochotni volit "menší zlo" v podobě velkých stran, které to právě nek**ví...

    Volte malé strany, jedině tak se může něco změnit!

    rozbalit záhlaví
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    _BENNY: klíčová je scéna, která bude remakem úvodní scény z Barbarelly, jak se tam svlíká do naha z toho skafandru, ve zfušovaném stavu beztíže... :-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    XCHAOS: ok, nedesim se, jsem uz vydesen :D
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    XCHAOS: akorat ze se toho kolektivismu nikdy bez centralizace nedosahlo
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    _BENNY: ad romány: mám rozepsanou genderově-korektní erotickou povídku z prostředí kosmické turistiky pod názvem Naked Launch (cílem bude rozesmát osoby obou běžně dodávaných pohlaví, i všechny ostatní :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    _BENNY: kolektivismus nemá nic společného s centralizací, voe ! pokud je kapitalismus diskurs o tom, kdo bude vytírat na záchodě, tak jsem kapitalista. pokud je to o humanitárním bombardování zemí, které čirou náhodou mají surovinové zdroje které potřebuje národní hospodářství USA, tak jsem anarchista. ale natolik bezzásadový, že klidně půjdu i k volbám, když se mi bude chtít.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    XCHAOS: pletes pate pres devate. nasili nema nic spolecneho s vychcanosti, opensource nema nic spolecneho s centralne-kolektivistickymi snahami politiku.

    co se tyce tech romanu - desim se s cim prijdes priste, az zas neco doctes ;)

    XCHAOS: a dobre vedeli proc to tak maji
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    AXTHEB: no, los místo hlasování používali v rámci své demokracie starověcí Řekové...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Losnu!
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Heleďte, zpátky k témat. Tohle fórum je přeci jen hlavně o českých prezidentských volbách v roce 2013. Obama nebo Hillary ? Libuše, nebo Jiří z Poděbrad ?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    AXTHEB: ok, je fakt, že pokud by pacifisti nebyli trochu vychcaní, tak už dávno vymřeli v raných fázích evoluce lidské společnosti :-)

    Každopádně pravice BUDE dekonstruována z radikálně poststrukturalistických a geekovsky transverbálních pozic, a ne že ne - nemyslete si, že to bude tak, že levice skončí v roce 1968, a od té doby furt až do konce světa jen samá pravice... ne ne, kdepak.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    _BENNY: A kromě toho - [ XCHAOS @ prof. Jan Švejnar ] - jak přesně zdůvodníš open source jako vychcanou strategii, to nevím.. open source programátoři se zatím spíše proslavili, ale žádný zatím pohádkově nezbohatl...

    _BENNY: kdyby jen povídky.. já čtu romány :-) Naposledy Singularity Sky... :-) doporučuju :-)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    mezi vychcanosti a ochotou pouzit nasili neni zadny vztah.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    _BENNY: ne - vychcanost je imho podmíněna tím lhaním a přetvářkou. nelze být "upřímně vychcaný", podle mě. a kromě toho, vychcaní lidé použijí klidně i to násilí, když se jim zrovna hodí...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    XCHAOS: vychcany sobec. ja jsem mozna sobec taky, ale svoje nazory nemenim podle toho jak je mi zrovna podkurovano...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    XCHAOS: kromě toho já kdysi volil strany jako ODA nebo pak myslím Unii Svobody (ODS nikdy, pokud se nepletu). nikdy jsem zatím nevolil levici.

    ale nevylučuju, že levici nebudu volit na stará kolena, když mě kromě pravice naštve i SZ.. ale to by musela místo Paroubka kandidovat nějaká bývalá pornoherečka, jako v Itálii...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    _BENNY: ne, to není vychcanost. i já mám svoje zásady - neuznávám například násilí, lhaní, pokrytectví (tzn. hlásám něco, a sám se tím neřídím). musíš uznat, že můj přístup nelze označit za pokrytectví - já na rovinu přiznávám, že jsem sobec.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    _BENNY: nemyslím si, že pokud člověk vyjde z toho, že jeho interakce se společností mají hájit jeho zájmy, je moc levicové. je o normální ekonomickou poučku, tzv. opportunity cost: mám opportunity volit levičáka, pravičáka, nebo zeleného, rozhodnu se podle toho, co je pro mě nejvýhodnější, ne ? byl bych blbý, kdybych se rozhodl jinak.

    nikde není psáno, že svoje zájmy chceme prosazovat například násilně, nebo za použití úředníků hromadného ničení...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    XCHAOS: neni to tak. je to obycejna lidska vychcanost - kdyz jsem student, volim levicaky, az zbohatnu, stanu se pravicakem. zadne zasady, zadne principy, proste jak se mi to zrovna hodi...
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    _BENNY: koukam ze guma zustane gumou :-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    XCHAOS: nekdy mam pocit ze veskera tvoje presvedceni vychazeji z posledni sci-fi povidky, kterou sis prave precetl...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam