S_TEJK: Lukoil mu snad kampaň neplatí. Ani nevim jestli Jaklovi kampaň krom reforem, svobodných a nás dobrovolníků někdo zajišťuje a financuje...
kašpárek nekašpárek, pan Jakl je fér člověk, s některýma jeho názorama se neshodnu ale rozhodně ho chci na hradě víc než ty nadnárodní lobbysty.
Třeba takovej Sobotka to je jasnej "eurobolševik" stejně jako Zeman kterej je navíc stejně jako Vondra užitečnej idiot americký zbrojařský lobby. Švejnar a Swarzenberg jsou aktivní členi nadnárodních politicko-ekonomickejch lobby čili to nejsou lidi, který by měli obhajovat národní zájmy naší dnes díky EU už polosuveréní Republice. Fischer a Dlouhý jsou napojený na nadnárodní bankovní kartely, tyhle pánové nám od dluhu nepomůžou, jejich ninější zaměstnavatelé a obchodní partneři potřebujou dluh ČR co největší a s co nejvyššim úrokem.
Řekni mi proč a koho by jsi chtěl mít na hradě Ty z lidí co kandidujou?
KEDRIGERN: Ono otázka kdo a proč je liberál, je asi i o inviduální terminologii...
Každá otázka souvisejicí s nynějším a budoucím vývojem a směřováním ČR by tě měla zajímat. A možná dostane i přímovolenej prezident víc pravomocí a tim spíš by tě mělo zajímat kdo tam bude sedět.
Řekni mi proč a koho by jsi chtěl mít na hradě Ty z lidí co kandidujou?
S_TEJK:
"... Kontakty s neonacisty nejsou cizí ani Klausovým nejbližším spolupracovníkům z prezidentské kanceláře."
Kdo to jsou ti tkz. "neonacisté" plešky co v hospodě nadávaj u piva, že Romové berou sociální dávky na "jejich" úkor? Ubožáci a zrůdy co zapalujou po nocích děti? Psychopati co masturubují u hákového kříže? Nebo jsou to vlastenci co chtějí mít svojí zemi ve svých rukou? A jestli jsou to ti "vlastenci" co chtějí mít suveréní zemi v čele se schopnou politickou reprezentací. Tak mi lidi řekněte kdo z vás není v kontaktu s takových nějakým minimálně jedním vlastencem?