Lidovky.cz: Jak změníte strategii, abyste v dalších volbách uspěli?
Stačí jen, aby nás lidé vnímali. Nejdeme do politiky kvůli penězům. Jsou tam strany, které přes dvacet let jen slibují a lidé už jsou znechuceni. Nedivil bych se, kdyby komunisté nyní výrazně posílili, či dokonce vyhráli. Tím více je pro nás prostor. Jdeme do politiky v rámci sebeobrany. Jinak se ve státě poštvou chudí proti bohatým, levice navýší daně tak, že se každý bude muset zařídit podle sebe. Nejhorší je, že o tom rozhodují lidé, kteří nikdy nepracovali.
Jsem zklamaný. Vláda ale nepadne a v roce 2014 uspějeme, věští Babiš | Zprávy z domova | www.lidovky.cz
http://www.lidovky.cz/jsem-zklamany-vlada-ale-nepadne-a-v-roce-2014-uspejeme-vesti-babis-p7z-/ln_domov.asp?c=A121013_174041_ln_domov_sm
k tomu bych dodal, že tvorbu chudých zajistí/la pravice a jestli ti se postaví proti pravici, což se ukazuje, bude to lepší, než když se budou drtit mezi sebou...že je úspěch komančů velmi pravděpodobný pyrhovo vítězství (a hlavně bude, po celostátních volbách), se patrně brzo ukáže...bohužel, tzv. nezbytné reformy a veškerá ta zlodějina kolem, to je příčina úspěchu kscm...následky si vyžereme všichni, nyní nás zatím může zlomyslně těšit, že si hloupá a chamtivá pravice pohorší..
..taky by mě zajímalo co pan Babiš myslí tím: "Jinak se ve státě poštvou chudí proti bohatým, levice navýší daně tak,
že se každý bude muset zařídit podle sebe."?