• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    UNGISED_COM
    UNGISED_COM --- ---
    JOHNNYCAGE: zdroj by se snad někde dohledal - nebo jak píšeš - šlo by to i znovu dokreslit - případně i víc customizovat na joy třeba .)
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    JOHNNYCAGE: je to plakát z Comic Conu, natisknuto na papíru na MTG karty, dá se to koupit, ale levný to asi není, zkusil bych se zeptat v Rytíři

    MAGIC THE GATHERING NICOL BOLAS PRINT POSTER & 2017 SDCC | eBay
    https://www.ebay.com/itm/MAGIC-THE-GATHERING-NICOL-BOLAS-PRINT-POSTER-2017-SDCC-/132438997826
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    UNGISED_COM: Vymyslet jako někde stáhnout a vytisknout nebo to nakreslíš znova? :-D
    UNGISED_COM
    UNGISED_COM --- ---
    JOHNNYCAGE: tak můžeme něco takovýho vymyslet :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    JOHNNYCAGE: mnoo...uz to nemuzu najit (twitter), ale estli jsem to spravne pochopil, tak to je scan plakatu co nakej typek daroval na nejakem prestizim US turnaji jako charitu (jakoze to prodal a prachy dal na charitu)
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    ASYD: Odkud to je? Amonkhet byl příběhově fakt boží, tohle bych dal na stěnu do herny moc hezký.
    ASYD
    ASYD --- ---
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    Tak to vypadá, že Wizardi mají trochu problém s M25...

    Epicstream
    http://epicstream.com/...le-Are-Getting-Magic-The-Gathering-Masters-25-With-Identical-Rares--Mythics
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    na Arenu jsem ještě nekoukal, ale dávalo by smysl, že tam dají jen edice, co na konci roku neodrotují, tzn. Ixalan+
    WRATA
    WRATA --- ---
    STSUNG_NAVANA: Hmm tak to saje opici prdel. No co se da delat.

    Kez by v Arene byl KLD a dal. Je tam jenom IXL a RIX
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    RORSCHACH: co kdyby...jeno se to zhorsuje! a nektere karty jsou vylozene legendarni tim, ze jsou nenacteny skoro porad^_^
    kazdopadne se snazi...s masters je velky update moda...(ocekavejte vetsi poruchovost nez normalne)
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    WRATA: spousta lidi se na to uz ptala, takze toho byla plny twitter. info je od lee sharpa ale googlit to nebudu. Je to kazdopadne opravdu fakt neni to nejaky rumor.

    uvidime. jako v arene je preci jenom naprogramovano KLD a dal, takze jako standard mohou udelat kdy se jim za chce a navic by to chtelo i limited pokud mozno co nejdrive. navic jestli bude dalsi update v dubnu tak to tam uz nikdo ani nebude^_^. (posledni update byl 22 unora).
    CATHACK
    CATHACK --- ---
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    JOHNNYCAGE: Zásadní problém bude asi v tom, že si to nerenderujou vlastníma silama, ale je to celý napsaný ve WPF. Trochu se obávám, že Microsoft zrovna nečekal, že v tom někdo bude dělat takový masakry a ani nevim, jak moc to ještě updatujou/opravujou. Spíš na to serou, jak je znám :)
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    RORSCHACH: Tohle fakt moc nechápu. Stahuješ klienta co vyžaduje 1GB místa na disku, tam by se snad vešly i obrázky karet ne? :-D Ten model těch interakcí během hry nemůže bejt nějak vesmírně složitej, jediný co vidim že by mělo být pomalý je načítání celých kolekcí. A je to celý pomalý a zasekaný jako kráva, po deseti letech vývoje. Připadá mi to jako nějakej vládní IT systém. Sice drahý, ale zas uplně na hovno.
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    WRATA: "odladit software" a "Wizards of the Coast" bych do jedný věty nedával :) nejsem si jistej, jestli tu Arenu pro ně dělá někdo jinej, ale třeba na MODU nejsou schopný doladit vykreslování karet během draftu ani po 6 letech od vydání v4 :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    STSUNG_NAVANA: Zari je porad za pul roku a do te doby to imho odladi. Posledni velky update byl nekdy v pulce ledna, dalsi ocekavam s DOM. Klidne bych zkousnul aby to odlozili a pockali ale imho na to budou tlacit tak aby to slo do releasu/public bety s rotaci a tim padem tam budou mit aktualni STD.

    Je k tomu nejaky source ze na onlinu ty challangery decky nebudou? Ja jsem googlil a nenasel nic, na twitteru zatim bez reakce :/
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    WRATA: challenger decky na modu jestli teda byla rec o tom nebudou.
    arena pochybuju ze v zari vyjde. v soucasne dobe mi prijde ze neni vubec v publikovatelnem stavu, ale uvidime. arena trpi mana leakem a uz mi zvladna upect i komp. stale to dela (process a GPU budou tak na 90 stupnich nonstop a zatizenich 100%)
    ne budget modern/legacy/vintage vyjde vicemene na stejno. teda aspon drive to tak bylo, cena kolem 400-700tix (jako legacy/vintage ve vice pripadech je blize tem 700).

    WIRUSS: hraju na Magic Online a nelituju. ale jak to tak vypada jak untap.in, xmage jsou dost popularni. xmage funguje dost jako modo. cockatrice je vicemene klon MWS. pokud jsi hral tam tak cockatrice ani xmage ti nebudou delat problemy.
    uroven hracu na modu je vselijaka stejne jako v realu, jen je proste o par stupnu vyssi. snadno tam muzes narazit na profiky, ale stejne tak snadno narazis na nekoho, kdo hrat opravdu neumi. zhodnotila bych to tak, ze pokud jsi schopen hrat na urovni PPTQ tak ti hrani na modu nebude delat problem v normalnich turnajich. rozhodne je to lepsi nez kdyz byly daily, kde spousta lidi radsi nehrala vubec, protoze 3-1 nemeli skoro vubec sanci kdykoliv zvladnout. a dat 12 tixu za to, ze si zahraju 4 kole a nic z toho asi taky zadna slava...s ligama je to ted lepsi. hraje o dost vice hracu vsech moznych urovni. nekdy je to hrozna divocina.

    KUTAS: pokud bys nahodou zavital na MODO tak te odkazu na nasi jednokartakovou skupinu. jinak EDH se hraje vsude. jednokartak asi maximalne po domluve s nejakyma lidma.
    FORACE
    FORACE --- ---
    KUTAS: na untapu se hraje skoro vse, ale highlander moc casto nevidam, ale lidi hrajou i Frontier, Tiny Leaders, Pauper atp.. EDH se tam hraje hodne
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    A když bych chtěl někde mastit jednokarťák? Podporuje to nějaká tahle online záležitost? Kdyžtak teda kývnu i na EDH....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam