• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    RUI:Odpověď je jasná, takle tě oberou jednou na vstupnym a pak ještě jednou, když jdeš domu :) Kredit nedávají a dávát nebudou, to by jim absolutně vyluxovalo karty z obchodu, při objemech cen co rozdají na GP. Takle lidem nacpou nepotřebený věci za přemrštěný ceny a nikdo proti tomu nic nezmůže. Stejně na ty GP chodí tisíce lidí, ať je prizewall jaká chce.
    RUI
    RUI --- ---
    Prizewall byla tragédie - můj primární formát je legacy a místo abych si za vyhrané tickety pořídil nějaké singly, co by pro mě měly smysl, odnášel jsem si boostery standardových sad. Nechápu, proč není možnost za tickety dostat třeba store credit na Channel Fireball.
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    v minusu jak to jen slo kvuli volbe 'zbozi' z prize wallu. 2 tricka, megapredrazenej Teferi, display DOM + 6 boo.
    na druhou stranu hrani bylo fajn. V patek se tam nedalo ani dychat o vikendu nastesti bylo dobre. prizewall byl probrany uz odpoledne v patek a ty ceny byly naprosto neskutecny. nevim jestli cekali mene lidi nebo co. s basicama nejak nevim co mam delat, ani jsem je nerozkubala tak nevim co vlastne mam.
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    WIRUSS: těžko říct kolik jich vlastně rozdali a jaká bude cena v budoucnu, ale podle mě se na MKM dají prodat za víc, zvlášť pokud jich má člověk hodně
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    ICARUS: Jojo když jsem slyšel, že jdou za 2e, tak jsem je šel udat, jenže to už je nechtěli ;-)
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    ICARUS: to jsem si nevšimnul, ty země vypadají celkem dobře, nakonec jsem vzal box Dominarie a zbytek rozdal
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    RORSCHACH: Jednu chvili se tam prodaval set tech promo landu za 50 tixu a jeden vendor je kupoval za 2e kus, coz tak nejak odpovidalo prodejni cene boo, ale pak je vykupovali uz jen za 1e.
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    ICARUS: Z toho prizewallu jsem fakt nemohl. Příjdu tam, koukám co bych si koupil, hned ke mně přiskočil ochotný člověk z CFB a začal mi nabízet "bezvadné" boostery z Born of the Gods a nějakej hnusnej playmat za 200 tixu :) Kdyby nebyla na limited M19, tak taky zkusím těch ticketů sehnat víc a koupit nějakou tu velkou kartu nebo uncut sheet, dobrá volba :)
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    ICARUS: Já jel taky side a popadl jsem docela podprůměrně, nějakých 340 tixů, vždy když o něco šlo, tak Burn udělal tak, že není nic lepšího než k 5-6 zemím na stole líznout další (celkem jich hraji 19 a v tu dobu většinou byli tak 3-4 fetchky v hrobě... No z tixů jsem nakonec vzal půl napůl boostery Dominarie a M19 a mrknul do nich, jako kdybych je rozdal, tak bych alespoň nebyl otrávenej to nej co jsem si otevřel byl Sarkan a pak už má něco jen Jaya, Phantom, Steel... jinak nic...
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Jak jste dopadli na GP? Ja jsem po grindu sealed side eventu s fanatic package dopadl tak nejak prumerne s asi 650 tixy, takze jsem po mensi dotaci dosahl na jednu z tech vetsich kravin, ktera v tom prize wallu byla - foil uncut sheet uncommonek z dominarie. Prislo mi to jako lepsi napad nez boostery, nebo ty naprosto tragicky predrazeny kusovky, ktery CFB evidentne posbiral nekde z podlahy skladu.
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    ASYD: cože?
    ASYD
    ASYD --- ---
    Bobe tady ti psenka nepokvete
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    WENOUSH: Je to stejná blbost jako ten reservoir.
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    PREVRACENY: Co s ním? JAko jde-li o zajímavou kartu? Inu, proč ne...u nás se teda takový věci moc nehrajou...
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    WENOUSH: A co Sorin Markov?
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    JOHNNYCAGE: No já uvažuji o tom, že bych si právě koupil bundle na side. Jelikož i po roce co jsem se vrátil a hraji převážně casual (FNM, Showdown) stále trochu plavu v pravidlech a dělám dost nevynucených chyb. Tak se mi nechce na main, jelikož by to stejně nedopadlo nijak extra a byl bych spíš za blbce a pokud z balíčků co mám, vyberu Modern Burn a asi Pauperovou Affinitu - což jsou na chyby hraní trochu odolnější balíčky tak bych se o víkendu do toho mohl i trochu dostat :-)
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    WIRUSS: Tak já jdu stopro samozřejmně že o nic nejde, ale spíš přemejšlim jestli ten main event, protože tam nabízí celkem zajímavé alternativy v podobě balíčků na limited atd. Asi pujdu v pátek na modern trial nějakej a když mi to hodně nepujde tak se na to vykašlu a dám si sérii side eventů. Myslim že oproti předchozím GP trochu zlevnili chaos draft, stojí "jen" 650.
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    JOHNNYCAGE: Já si právě říkám zda mám či ne, vždy jsem se podobným turnajům vyhejbal... Ale zase si říkám o co jde :-)
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    WIRUSS: Zrovna koukám na program, pujdu už v pátek... furt nevim jestli main event nebo ne :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam