• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    standard, ehm...
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    tak jsem trosku pokrocil se svym martyr life pro standard :D s cim mivam problem je ixalans binding na pridemate, pripadne potom ze nemam zadny removal

    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    JEENA: Minimálně jedna ;)
    JEENA
    JEENA --- ---
    ASYD: Je takovej docela roztomilej :). Znamena convoke, ze se vratej mechaniky z prvniho Ravnica bloku?
    MATHES
    MATHES --- ---
    Chose a creature card in your graveyard with converted mana cost 1. Then chose a creature with converted mana cost 2 and a creature with converted mana cost 3. Return those creatures to the battlefield.

    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    ASYD: Přehnaný.
    ASYD
    ASYD --- ---


    buy a box promo = 16/16, indestructible, convoke for 10
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    No k tomu pricewallu osobně nemám zkušenosti s jinými GP (taky když jsem tam v pátek přišel a viděl, jak jsou ti lidi namačkaní, jaký je vzduch, tak jsem si říkal, dobře, že jsi se dříve vyhejbal a zase budeš :-), ale pokud to vezmu za sebe co si koupil Construkčního fanatika, tedy zaplatil 2,3k tak jsem dostal podložku 250 Kč (nejvíce mě naštvalo, že jsem nedostal Mutavault, který jsem chtěl, ale normálního Spirita, jelikož původní došla a nikde o tom nebylo ani slovo), Mutavault kartu 150 Kč, Krabičku a kraviny 50 Kč, dohromady 8 GP zemí +-450Kč a se svými podprůměrnými hrami (jiní to dali v pohodě za dva turnaje) uhrál 34 boosterů. Tak po sečtení jsem na tom "vydělal" nějakých 760 Kč...
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    ICARUS: Jako prizewally obvykle nejsou zadna slava, ale ten prazsky prizewall byl opravdova katastrofa (nejhorsi, co jsem zazila). Spousta veci doslo v patek odpoledne, coz vecem moc nepomohlo.

    nemam problem si prinejhorsim vzit za tixy boostery nejake dvojkove sady, ale nejake levne drobnosti bych ocenila nebo pripadne neco drazsiho co stoji za to. Obvykle byvaji starsi boostery, tournament packy nebo commander. Misto klicenek, flasticek a CFB tricek a spol jsme si mohli odnest anniversary ksiltovky, krabicky, podlozku nebo plakat. No nevim...jako treba to pro nekoho byl upgrade, ale spousta lidi se na to netvarilo a radsi by neco jineho. kusovky taky obvykle byly z ruznych sad a formatu + masterpiece a tak. Tady se na to clovek podival a bylo mu jasno, ze nic nechce.

    Taky se mi tam snazila slecna nabizet starsi nepouzitelne boostery, foily za trojnasobnou cenu a osklive podlozky z normalnich GP za 100 tixu. Na predchozis GPckach se dali koupit VIP podlozky za stejnou cenu a prodat nasledne za 40-60 EUR.

    Nevim...z pohledu hrace, kteremu bylo vicemene jedno s cim odejde, se mi prize wall zdal otresny.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Ja jsem tedy na moc GP nebyl, ale je bezny, ze jsou ty prizewally tak tragicky? Kdyz to jeste delal tournamentcenter, tak si moc nepamatuju, ze by tam taky byl nejak extra prizewall.
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    RUI:Odpověď je jasná, takle tě oberou jednou na vstupnym a pak ještě jednou, když jdeš domu :) Kredit nedávají a dávát nebudou, to by jim absolutně vyluxovalo karty z obchodu, při objemech cen co rozdají na GP. Takle lidem nacpou nepotřebený věci za přemrštěný ceny a nikdo proti tomu nic nezmůže. Stejně na ty GP chodí tisíce lidí, ať je prizewall jaká chce.
    RUI
    RUI --- ---
    Prizewall byla tragédie - můj primární formát je legacy a místo abych si za vyhrané tickety pořídil nějaké singly, co by pro mě měly smysl, odnášel jsem si boostery standardových sad. Nechápu, proč není možnost za tickety dostat třeba store credit na Channel Fireball.
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    v minusu jak to jen slo kvuli volbe 'zbozi' z prize wallu. 2 tricka, megapredrazenej Teferi, display DOM + 6 boo.
    na druhou stranu hrani bylo fajn. V patek se tam nedalo ani dychat o vikendu nastesti bylo dobre. prizewall byl probrany uz odpoledne v patek a ty ceny byly naprosto neskutecny. nevim jestli cekali mene lidi nebo co. s basicama nejak nevim co mam delat, ani jsem je nerozkubala tak nevim co vlastne mam.
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    WIRUSS: těžko říct kolik jich vlastně rozdali a jaká bude cena v budoucnu, ale podle mě se na MKM dají prodat za víc, zvlášť pokud jich má člověk hodně
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    ICARUS: Jojo když jsem slyšel, že jdou za 2e, tak jsem je šel udat, jenže to už je nechtěli ;-)
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    ICARUS: to jsem si nevšimnul, ty země vypadají celkem dobře, nakonec jsem vzal box Dominarie a zbytek rozdal
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    RORSCHACH: Jednu chvili se tam prodaval set tech promo landu za 50 tixu a jeden vendor je kupoval za 2e kus, coz tak nejak odpovidalo prodejni cene boo, ale pak je vykupovali uz jen za 1e.
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    ICARUS: Z toho prizewallu jsem fakt nemohl. Příjdu tam, koukám co bych si koupil, hned ke mně přiskočil ochotný člověk z CFB a začal mi nabízet "bezvadné" boostery z Born of the Gods a nějakej hnusnej playmat za 200 tixu :) Kdyby nebyla na limited M19, tak taky zkusím těch ticketů sehnat víc a koupit nějakou tu velkou kartu nebo uncut sheet, dobrá volba :)
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    ICARUS: Já jel taky side a popadl jsem docela podprůměrně, nějakých 340 tixů, vždy když o něco šlo, tak Burn udělal tak, že není nic lepšího než k 5-6 zemím na stole líznout další (celkem jich hraji 19 a v tu dobu většinou byli tak 3-4 fetchky v hrobě... No z tixů jsem nakonec vzal půl napůl boostery Dominarie a M19 a mrknul do nich, jako kdybych je rozdal, tak bych alespoň nebyl otrávenej to nej co jsem si otevřel byl Sarkan a pak už má něco jen Jaya, Phantom, Steel... jinak nic...
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Jak jste dopadli na GP? Ja jsem po grindu sealed side eventu s fanatic package dopadl tak nejak prumerne s asi 650 tixy, takze jsem po mensi dotaci dosahl na jednu z tech vetsich kravin, ktera v tom prize wallu byla - foil uncut sheet uncommonek z dominarie. Prislo mi to jako lepsi napad nez boostery, nebo ty naprosto tragicky predrazeny kusovky, ktery CFB evidentne posbiral nekde z podlahy skladu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam