• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    ASYD
    ASYD --- ---
    solidni show

    Pro Tour Dragons of Tarkir Round 6 (Standard) Owen Turtenwald vs. Stephen Madden
    https://www.youtube.com/watch?v=GEfotvoQwU4&feature=youtu.be&t=57m20s
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    RUI: Jenom tak pro zajimavost kolik mas legacy baliku ? Ja nemel vlastne nikdy zadnej :)
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    ICARUS: Jasný, takovou štědrost bych od Wizardu nečekal, už jen s ohledem na to, kolik těch boosteru otevírají velký obchody. To by prakticky znamenalo, že si to v digitálu nikdo kupovat nebude, protože těch kódu budou mít tyhle obchody desítky tisíc navíc.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    RORSCHACH: Pokemon, ktery taky patri wotc, ma kody do digitalu v kazdym papirovym produktu. Boostery, ruzny precon decky a tak dale. Koupis papir, mas to samy v digitalu. Coz mi prijde super.
    RUI
    RUI --- ---
    ICARUS: Souhlasím, že komunita okolo kompetitivních formátů je dost nepříjemná. Já hraju primárně legacy a tam je komunita skvělá - většinou starší lidi (už jen kvůli ceně formátu), kterým tolik nejde o vyhrávání (to by hráli standard nebo modern). Když ale výjimečně zavítám třeba na modern, je to vždycky setkání s jiným světem.
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    JULIAN: Jasný, to mi přišlo jako zatím takovej pokus. Snad udělají něco jako kód na booster v Arene v každym x boosteru na papíře.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    RORSCHACH: uz to nejakyma kodama propojujou, zatim bylo ze kdyz koupis Planeswalker deck, je v nem kod kterej ti da stejnej deck i v MTG:A. Decky jsou docela shit, ale proc ne. Taky kdyz jsi byl na Preview, tak jsi dostal kod na free vstup na MTG:A sealed event.
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    ACHERON: Ono se to taky dost dobře doplňuje, ta digitální verze přitáhne spoustu lidí do tý papírový a naopak. Když to Wizardi chytře propojí nějakýma kódama, tak se nemají čeho bát. Já jsem se třeba k MTG dostal, když ve Score vyšlo demo Shandalaru.
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    OMNIHASH: ICARUS: pokud jsem se nepřehlídl, tak vám nějak uniklo, že digital je v drtivý většině pro situace, kdy jsou lidi sami a analog je skupinová záležitost, kterou digital nemůže nahradit díky screenu. Jiná situace nastane s VRkem možná, ale o to v té diskusi nejde. Takže digitály rostou, protože trh s volným osamoceným časem není nasycený, to ale neznamená, že karetní a deskový hry půjdou do kytek
    MATHES
    MATHES --- ---
    about Dezani

    Pro Tour Cheaters of Tarkir | MTG Philosopher
    https://mtgphilosopher.wordpress.com/2015/04/12/pro-tour-cheaters-of-tarkir/
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    MATHES: It is one
    MATHES
    MATHES --- ---
    ICARUS: Dezani je pica. It is known.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    MATHES: Coz mi pripomina ze jak probehla ta afera na GP Praha ohledne Jeremyho Dezaniho a ceskym hracem, co mu vypadly karty, tak cech dostal 6 mesicu ban.
    MATHES
    MATHES --- ---
    WRATA: jo vidis na exil jsem zapomnel. ten nemel blbej prostor, jenom byl v hrozny prdeli
    MATHES
    MATHES --- ---
    WRATA
    WRATA --- ---
    ICARUS: Tak specialne v lete volim vzdy rytire pred najadou. Ta klimatizace udela strasne moc.

    A teda to nikdo nepamatuje Outpost ci pripadnej warlord? Outpost se svyma hnijicima zdma a warlord kde se delali fnmka ve ctvrtek aby na to lidi chodili misto do hospody? ;)
    Exil jsem zazil tesne pred zaviranim ale ten byl v hrozny prdeli(asi jako ted jeskyne). A uprimne jsem rad ze tu mame aspon neco. Po scete je hromada mest ktery jsou vetsi nez praha a nemaji ani jedno LGS
    MATHES
    MATHES --- ---
    JANDOS: Lysak sealed!

    jeste byla docela zabavna aferka Alex Bertoncini, kterej chetoval docela brutalne (i na kamere) a chytli ho jenom proto, ze nejakymu jeho kamaradovi prislo divny, ze kdyz behem jejich matche zavolal judge, ze Alex udelal neco ne uplne spravne a judge mu dal Warning, tak se Alex judge zeptal, jestli mu to muze snizit na neco min nez warning (nepamatuju si presne ten termin). Jemu to srotovalo v hlave, tak po turnaji zacal zjistovat, proc by to nekdo delal. Zjistil, ze rozdil mezi warningem a tim mensim trestem je, ze warning se zapisuje do dtb a kdyz ma nekdo hodne warningu, tak mu jen na zaklade toho muze byt zvysenej trest na game loss misto warningu.

    Zacal ho zkoumat a nekde na netu (asi reddit) sepsal celej jeho pripad s ukazkama, kdy Alex na chetoval na videu a rozepsany, co sem tam presne stalo.

    Alex, kterej uz byl etablovanej jako pro, pak dostal vicemene na zaklade toho postu permaban, protoze ty dukazy byly vic nez presvedcivy.

    Jeho cheaty byly nejcasteji v game state - konkretne to co chytli na kamere bylo, ze hral merfolky, mel na stole Kiru a souper Jace TMS. Souper zacal kolo, Jacem Kiru vratil (countere by ability) a pak ji dostrelil bleskem. Alex ji uklidil do grave a zacal svoje kolo, kdy zase zahral Kiru a predal kolo. Souper udelal uplne to samy (jeho jace pouzil posledni counter) co kolo pred tim - bounce / bolt. Alex vzal Kiru ze stolu, daval ji do hrbitova, ale nepolozil ji tam a vratil si ji do ruky. Souper pak dalsi kolo zahral znovu Jace a znova Kiru zabil, podruhy uz ten trik Alex radsi nezkousel a tu hru nakonec prohral.
    FND
    FND --- ---
    MATHES: karlin je cca 20 let nazpet.
    MATHES
    MATHES --- ---
    FND: najadu jsem zazil na letny a jiraku, nevim co z toho je karlin:)
    MATHES
    MATHES --- ---
    ICARUS: to sice tak trochu jo, ale kdyz si to zasadis do kontextu doby, kdy se oteviral, tak konkurence byla neco jako - outpost (malej sklep bez oken a vzduchu, kde se hralo u rozbitejch skolnich lavic), ogri doupe (kde kartickare cim dal tim vic nemeli radi, protoze figurky vole) a warlord (kterej byl docela i normalni, ale najit to bez mapy byla docela challenge)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam