• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem


    PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

    ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

    Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

    [ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

    Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

    NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    JANDOS: and nothing is going to happen..
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Magic Stores Re-Sealing ALL the Pre-Release Kits and Hosing Players
    https://www.youtube.com/watch?v=SPTC-gJT1eM
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    JULIAN: To si myslim ze byl spis proof of concept pro wotc, jestli to vubec jde technologicky udelat, proto to bylo omezeny jen na zeland, kde hraje mtg tak 100 lidi dohromady :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    RORSCHACH: no oni to zkouseli nekde na zelandu ci co, ale bylo to dost nakokot - tusim ze v boosteru byl kod, kterej ti v arene dal JEDNU kartu, ktera byla vetsinou uncommon. Takze dost slabej vodvar
    RUI
    RUI --- ---
    JANDOS: Dokážu složit několik různých, ale ne najednou (manabáze je dost limitující faktor). Jinak ale legacy nemusí být tak drahá, jak si často lidi myslí. Je extrémně drahá, pokud chce člověk hrát modrou - pokud ne, je spousta skvělých balíků v nižších až středních cenových relacích (Death&Taxes, Reanimator, různé varianty Chalice stompy, Burn, Turbo Depths, Goblins, Enchantress). A dokonce i některé modré balíky spadají do téhle kategorie, pokud se snaží hrát do nejvíce basic landů a Back to Basics - typicky Miracles nebo UW Helm, které v poslední době hrajou jen jednu Tundru.

    Pokud bys měl (nebo kdokoli jiný) zájem, zastav se někdy v Najádě - hrajeme v pondělí a ve středu od 18:00. Většinou jsou k dispozici balíky na půjčení - jak jsem říkal, komunita je prima a rádi vítáme nové lidi.
    ASYD
    ASYD --- ---
    solidni show

    Pro Tour Dragons of Tarkir Round 6 (Standard) Owen Turtenwald vs. Stephen Madden
    https://www.youtube.com/watch?v=GEfotvoQwU4&feature=youtu.be&t=57m20s
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    RUI: Jenom tak pro zajimavost kolik mas legacy baliku ? Ja nemel vlastne nikdy zadnej :)
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    ICARUS: Jasný, takovou štědrost bych od Wizardu nečekal, už jen s ohledem na to, kolik těch boosteru otevírají velký obchody. To by prakticky znamenalo, že si to v digitálu nikdo kupovat nebude, protože těch kódu budou mít tyhle obchody desítky tisíc navíc.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    RORSCHACH: Pokemon, ktery taky patri wotc, ma kody do digitalu v kazdym papirovym produktu. Boostery, ruzny precon decky a tak dale. Koupis papir, mas to samy v digitalu. Coz mi prijde super.
    RUI
    RUI --- ---
    ICARUS: Souhlasím, že komunita okolo kompetitivních formátů je dost nepříjemná. Já hraju primárně legacy a tam je komunita skvělá - většinou starší lidi (už jen kvůli ceně formátu), kterým tolik nejde o vyhrávání (to by hráli standard nebo modern). Když ale výjimečně zavítám třeba na modern, je to vždycky setkání s jiným světem.
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    JULIAN: Jasný, to mi přišlo jako zatím takovej pokus. Snad udělají něco jako kód na booster v Arene v každym x boosteru na papíře.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    RORSCHACH: uz to nejakyma kodama propojujou, zatim bylo ze kdyz koupis Planeswalker deck, je v nem kod kterej ti da stejnej deck i v MTG:A. Decky jsou docela shit, ale proc ne. Taky kdyz jsi byl na Preview, tak jsi dostal kod na free vstup na MTG:A sealed event.
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    ACHERON: Ono se to taky dost dobře doplňuje, ta digitální verze přitáhne spoustu lidí do tý papírový a naopak. Když to Wizardi chytře propojí nějakýma kódama, tak se nemají čeho bát. Já jsem se třeba k MTG dostal, když ve Score vyšlo demo Shandalaru.
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    OMNIHASH: ICARUS: pokud jsem se nepřehlídl, tak vám nějak uniklo, že digital je v drtivý většině pro situace, kdy jsou lidi sami a analog je skupinová záležitost, kterou digital nemůže nahradit díky screenu. Jiná situace nastane s VRkem možná, ale o to v té diskusi nejde. Takže digitály rostou, protože trh s volným osamoceným časem není nasycený, to ale neznamená, že karetní a deskový hry půjdou do kytek
    MATHES
    MATHES --- ---
    about Dezani

    Pro Tour Cheaters of Tarkir | MTG Philosopher
    https://mtgphilosopher.wordpress.com/2015/04/12/pro-tour-cheaters-of-tarkir/
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    MATHES: It is one
    MATHES
    MATHES --- ---
    ICARUS: Dezani je pica. It is known.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    MATHES: Coz mi pripomina ze jak probehla ta afera na GP Praha ohledne Jeremyho Dezaniho a ceskym hracem, co mu vypadly karty, tak cech dostal 6 mesicu ban.
    MATHES
    MATHES --- ---
    WRATA: jo vidis na exil jsem zapomnel. ten nemel blbej prostor, jenom byl v hrozny prdeli
    MATHES
    MATHES --- ---
    WRATA
    WRATA --- ---
    ICARUS: Tak specialne v lete volim vzdy rytire pred najadou. Ta klimatizace udela strasne moc.

    A teda to nikdo nepamatuje Outpost ci pripadnej warlord? Outpost se svyma hnijicima zdma a warlord kde se delali fnmka ve ctvrtek aby na to lidi chodili misto do hospody? ;)
    Exil jsem zazil tesne pred zaviranim ale ten byl v hrozny prdeli(asi jako ted jeskyne). A uprimne jsem rad ze tu mame aspon neco. Po scete je hromada mest ktery jsou vetsi nez praha a nemaji ani jedno LGS
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam