• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    ROBIN_SNNS: Otvirej boostery.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Možná blbý dotaz, ale zeptat se chci a musím: Dá se v aréně nějakým způsobem získat víc vzácných žolíků (rare wildcards)? Dokonce i mythic rare mám větší dostatek než rare a to hraju denně.
    MATHES
    MATHES --- ---
    Japonske metro (foto by Kikac)

    MATHES
    MATHES --- ---
    YETTY: my jsme ted v dobe karanteny udelali draft mystery (a protoze nas to zaujalo, tak i legacy cube a modern cube) formou rochestru pres discord. je to trochu funky, ale chova se to jako klasickej set.

    tady se muzes podivat, na muj pool (docela rychle jsem se nechal nalakat na BG a pak uz se jen snazil tam nikoho dalsiho nepustit) https://deckbox.org/sets/2628330
    YETTY
    YETTY --- ---
    Díky kluci za tipy.
    Kámoši na mě stejně nedali a nakonec se shodli na Mystery... Koupili box a jsem teda zvědavý jak se to bude hrát. Ve čtvrtek to v 8 lidech rozškubeme, kdyžtak nahodim mini report.
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    Já jsem dal že srandy do tohohle balíku 1x Dance of Manse, to je celkem sranda win. Plus jsem opakovaně viděl, že sr z tohohle důvodu hraje jeden Jacek z WAR.
    MATHES
    MATHES --- ---
    Z poslednich normalnich setu byly fajn jak War of the Spark, tak Eldraine
    MATHES
    MATHES --- ---
    YETTY: Jestli se chcete fakt hlavne pobavit, tak doporucuju Unstable:)
    TMA
    TMA --- ---
    YETTY: Osobně mne bavil draft kteréhokoli z RNA, GRN, WAR, ELD, o něco méně pak TBD. Ostatně i M20 draft byl velmi zábavný, víc než M19.

    Co jsem nikdy nezkusil, ale co mne docela mrzí, by byl kombinovaný draft -- po jednom boosteru RNA, GRN a WAR.

    MH1 a mystery si lidi taky pochvalujou.
    ASYD
    ASYD --- ---
    Tarkir, vsechny Ravnicy, Eldraine
    YETTY
    YETTY --- ---
    Dotaz.
    S kamarády chceme zadraftit. Ptám se, jaký je podle vás zábavný / oblíbený set a hlavně dobře hratelný. Pořád spekulujeme, chceme se hlavně pobavit u píva. Máme postavený CUBE, ale chtěli jsme vybrat sérii a dát něco regulérního :) Na novou sérii nečekáme a ani nám nepřijde moc super.
    MATHES
    MATHES --- ---
    LUKEH: true, good point
    LUKEH
    LUKEH --- ---
    MATHES: a co je v tom za fail? On měl 8 karet, potřebuje 5x zaútočit Trawlerem a to prostě nestihne. A je snad jedno jestli těch pět útoků udělá jedním nebo více Trawlerama dohromady. Co by se jako změnilo kdybych zahrál jen jednoho? Potřebuje 5x líznout Trawlerem + 5x za své kolo aby udělal 20dmg.
    MATHES
    MATHES --- ---
    LUKEH: to neni to samy jako kdyz zahraju 3 dream trawlery, kdyz mam v knihovne cca 10 karet.
    HEERO
    HEERO --- ---
    LUKEH: to je ale v UW co se ted hraje málo pravdě podobný, kdyz mas fabled, narset a omen:)
    LUKEH
    LUKEH --- ---
    MATHES: proč? Když máš všechny Dream Trawlery někde hodně ve spodku balíku, tak ti to prostě nevyjde. Pamatuju jeden zápas z top4 na republice, kde můj teammate (Honza Měchura) skončil podobně smutně, měl v nějakým Uwb kontrolu jen dvě winkondice (což se tak běžně hrálo a bylo to ok) a obě byly mezi posledníma třema kartama decku, takže i když měl totální kontrolu nad boardem, tak to už prostě nestihnul než dolízal...
    MATHES
    MATHES --- ---
    WENOUSH: ne, to je fail pilotaze:)
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    ROBIN_SNNS: to se mi párkrát stalo, ale vždycky v mirroru nebo proti jinýmu kontrolu...proti fritě je to docela fail balíku :D
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Dneska mě kupodivu pobavil soupeř co hrál Azorius pack. Soustavně mi brzdil červenou fritku a bral karty tak dlouho, až mu konečně přišel Dream Trawler, jenže to už mu zbývalo jen osm karet v balíčku. No, zahrál na mě postupně všechny tři, z osmi životů se vylízal na 38 a mě srazil z 20 na 5, ale nakonec ho zabili právě dream trawlerové, kteří mají lízačku - nebylo kde brát... XD
    MATHES
    MATHES --- ---
    CHOBOT: to se vubec nestyd, jak spravne rikal Vrbik - je fakt osvezujici videt, nekoho na internetu zmenit nazor. neni ostuda mit pokriveny nazor. to se muze stat vseljak. Ostuda imho spis je se ho zuby nehty drzet at se deje co se deje:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam