WRATA: Přesně tak, navíc ty karty hlavně budou, což nyní je občas problém sehnat modern staple karty...
Osobně jsem hodil 2 boxy v nájadě do košíku a uvidím zda je vezmu, zatím právě mě ten rare pool nepřesvědčil, když je mi jasné, že tam teď budou přibejvat hlavně karty na úrovni Boshe. Za mě to chce na rareslotu meče nikoliv jako M, fetchky (ty nebudou) a k tomu věci Damnace, Mystic, Ad Nauseam, další filter landy, Anointed Procession,Wasteland, Urborg, Ballista, Mesmeric Orb, Trapa, Angels Grace, Confluence, City, Nykthos, Nexusy, Sliver Hive, Extrakce, CoCo, Mutavault, Goblin Guide, Dack Fayden, Mimic, Toxic Deluge, Chord, Death Shadow, další fast landy (alety by mohli raději vyjít v Zendikaru). Eldrazi Temple, Očko, Living End, Sylvan Library, Spellskite, Vedalken Shackles, Infernal Tutor, Phantasmal Image, Thing in the Ice, Spell Queller, Counterbalance, Dryad Arbor, Heritage Druid což je hromada věcí co ti často nezaplatí ani ten boo (i když pokud tam budou 2x tak ano), ale dobu nevyšli a díky zajímavejm U (bolt, Steelshaper's Gift, Morfóza , Veil, Bublina, Sprawl, Boros charm, Path, Spike, Push etd) by průměrná cena boo byla třeba 150 Kč a to už by šli ceny dolů, jelikož by to lidi kupovali, stejně tak si myslím, že by ty full art Avon landy měli být v každém boo a ty spešl obrázky by němli být jen v VIP, ale měli by sem tam padat - ale tohle vše je jen zbožné přání ;-)