NECRO_BUTCHER,
MATEEJ: Rakdos mě absolutně nenapadnul. Nechal jsem se unést Jacem a Tejuru Paragonem.
Deadly Alliance i Synchronized Spellcraft mi za 5 přišlo úplně nehratelné. Mana screw jsem na papírovém prerelease zažil čtyřikrát za sebou (poslední dva s 18 zeměmi místo 17): screw, flood; ok, screw, screw; bye; screw, screw. S tím, že bych se dostal na 5 man než mne oponent porazí jsem odnaučil počítat. CMC 5+ dávám tak maximálně jednu, kdykoli zkusím dát víc, tak se mi to hrubě nevyplatí.
Ravager's Mace mi přijde že nic nedělá, v party budu mít 0-1, menace za 3 mi přijde málo. Lithoform Blight je mana fixing, který bude spíš pomáhat oponentovi, než mě (leda použít na oponentovu zemi a připravit ho o barvu nebo alespoň o život). Ale jinak snad vidím, jak by to mělo fungovat. Removal (i když nejspíš v praxi nezahratelný kvůli screw), a potvory v hojném počtu.
Jinak k těm kartám, které chtějí být hrány: Tazeem Roilmage+Into the Roil bylo skvělé kombo, které oddálilo mou druhou prohru o asi 5 kol, bohužel jsem si z Into the Roil i z líznutí na kolo líznul většinou jen zemi, takže mne ujezdil tím, na co jsem neměl blockery.