• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    YETTY
    YETTY --- ---
    ASYD:
    October 12, 2020 Banned and Restricted Announcement | MAGIC: THE GATHERING
    https://magic.wizards.com/.../archive/news/october-12-2020-banned-and-restricted-announcement?rthrhy
    ASYD
    ASYD --- ---
    MATHES
    MATHES --- ---
    WRATA
    WRATA --- ---
    MATHES: Jo uz to vidim. Na tom bilem pozadi u Karna neni videt cislo, stejne tak Zhalfirin Void
    MATHES
    MATHES --- ---
    WRATA: na tom screenu je celej deck
    MATHES
    MATHES --- ---
    WRATA: taky, ale hlavne escape
    WRATA
    WRATA --- ---
    MATHES: Sesli zbytek toho decku nebo import string. Neni tam videt 10 karet v mainu(zeme) a 1 v sidu
    WRATA
    WRATA --- ---
    MATHES: Klece v mainu proti goblinum? :D
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    "Ti řikám, musíš ho umíchat." (Ona teda taky po mullu.)

03
    FORACE
    FORACE --- ---
    MATHES: wow, kuli tomu pustim po 3 mesicich arenu, miluju colorless decky :D a jeste s SB toolboxem..
    MATHES
    MATHES --- ---
    ano, utekl jsem na historic nez vyresej ten omnath bullshit:D
    MATHES
    MATHES --- ---
    docela zabavnej deck na historic:)

HEERO
    HEERO --- ---
    MATEEJ: já to měl včera asi 5 hodin zapnutý a viděl jsem dokonce jednou Mill Rogue od Setha Mandfielda, hraje fakt skvěle a jeden gruul od Autumn Burchett, ten týpek je skvělej...vypnul jsem to, když měl 6:0
    MATHES
    MATHES --- ---
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    WTF je "SECRET LAIR: THE WALKING DEAD" ? sorry jestli tu projelo, ale koukal jsem na spoiler a je mi teda k zblití. Hasbro patří pod Disney? Jestli jo, tak nás čekají paráda roky s kartama který budou vzpadat jak promo na filmy nebo seriály....
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Jak moc nehraju standard, tak mě ten Omnath ani moc nesere, ale musím říct, že na ty top soutěžní zápasy bych se docela podíval - kdyby 60 % lidí nehrálo identickej deck. Takhle ten e-sport teda nevybudujou!!!
    WRATA
    WRATA --- ---
    MATHES: Ale ty modalni zeme nejsou dual zejo. Musis to dat jako jednu a mas smulu pokud si to neumis bliknout na druhou stranu. Ja jsem zvedavej jak to bude ted vypadat na worlds. Vic Omnathu nez Oci pred rokem...docela masakr
    MATHES
    MATHES --- ---
    WRATA: jojo protoze vsichni rikali, ze jak odrotujou shocklandy, tak bude malo dualu, takze se budou hrat dvoubarvy... a pak prisel omnath a vsichni zjistili, ze manabase je vlastne dost v pohode:D
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    V0IT: Tak díky za fake spoiler. :)
    RUI
    RUI --- ---
    MATHES: Z toho je člověku úplně smutno. Tempo, jakým WotC chrlí další a další produkty, je poslední dobou fakt šílené - jak se píše v jednom z komentářů, když ani hlavní cílovka (dospělý člověk s dostatkem peněz denně sledující MTG) nestíhá sledovat, co všechno vychází, něco je špatně. Pár her na něco podobného podle všeho už dojelo, tak snad Hasbro ví, co dělá...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam