ROBIN_SNNS: Kamarád to taky řeší (nebo něco velmi podobného - místo naběhnutí hry connection lost), zatím neúspěšně. Mé dvě amatérské (a možná na jiné chyby mířící) rady:
Spoustě lidí (i mně) to házelo ten zdlouhavej assets error, při kterým startující se hra ty assety checkovala. Nevím, jestli je to ten tvůj problém ale jedno z možných řešení je:
- najít ve složce MTGA složku Downloads
- přejmenovat ji (ale jinak ji můžeš nechat, kde je)
- spustit MTGA a nechat klient znova checkovat, respektive stahovat assety
- shodit MTGA, smazat složku Downloads, kterou hra znova založila a začala do ní stahovat
- přejmenovat tu starou složku zase na Downloads
- spustit hru, která už by neměla checkovat assety
Vyjma toho mě to zlobilo, když jsem asi před půl rokem po své čtvrtletní přestávce reinstalloval a poprvé spouštěl Arenu - přestože updaty se tvářily být stažené a nainstalované už přes to malé rozhraní, které se objevuje, když to spouštíš přes launcher a ne přes ikonu na ploše, tak při startu se podezřele dlouho nic nedělo, takže to vypadalo, že se hra sekla nebo že se nemůže připojit k serveru, takže jsem to různě shazoval, googlil a dumal nad tím. Ale podle všeho se stahovaly a installovaly ty updaty znova nebo co. Takže řešením bylo prostě to nechat proběhnout, což samozřejmě trvalo relativně dlouho, protože jde o pár giga souborů. Prostě jsem to nechal spuštěné přes noc. Ale nehlásilo to nic o connection lost, prostě hra jenom strašně dlouho nenabíhala. Ale možná jde o v jádru tu samou chybu, jen s jinými příznaky (ke změně příznaků mohlo dojít tím dnešním updatem, spoustě lidí to rozmrdalo klienta, ale ne takovým způsobem, jaký popisuješ).