• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Hm, Channel v Limited, jestlipak tam bude něco šťavnatýho s X casting costem.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Já ságy celkem rád hraju v Azořím Yoroušovi (Brawl) a k tomu ETB karty. Chvíli to trvá, ale většinou to dost prudí. To si takhle hraješ a najednou máš 3x 8/8 Kraken tokenisko s hexproof a to už soupeř většinou pokládá.
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    ROBIN_SNNS: Asi bych ti doporučil mrknout na těchto 10 videí pravidlového koutku od Black Lotusu, někdy trochu horší zvuk a někdy to taky neříkají na 100pro, ale většinou se v dalším díle opraví... https://www.youtube.com/playlist?list=PLoL0Nl8twINYuDZrekPMSTAfnmdHdtjdv
    ASYD
    ASYD --- ---
    WIRUSS: treba neco i zacne delat....casem
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    Ale zase ti ta sága tam zůstane takřka věčně ;-)
    ASYD
    ASYD --- ---
    ROBIN_SNNS: ale no tak, takova skolacka chyba

zeptej se sam(a) sebe kdy se triggeruji sagy?
    DRUI
    DRUI --- ---
    ROBIN_SNNS: na Elspeth Conquers Death se umisti o 1 counter mene (tzn 0 a nic se nestane)
    Taky me zaskocilo :D
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Tak tomu nerozumím. Soupeř si vyvolal Vorinclexe pomocí emergent ultimatum. Já ve svém tahu zahrála elspeth conquers death a vorinclex zůstal na ploše. Nechápu.

ASYD
    ASYD --- ---
    【MTGアリーナ】モバイル版CM ロング ver.
    https://www.youtube.com/watch?v=ulI6IHoJ1_Y
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    ICARUS: hral sem to chvili, ma to par dobrejch napadu. ale prijde mi to desne neprehledny. karty se dost blbe rozpoznavaj, takze to je proste klikani a doufani ze to udela to co si myslim. ale technicky desny, cyberpunk 2077 mi jede v klidu na high a tohle se mi seka jako prase. vyjit to tak pred 10 lety, asi by se to dalo.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Zkoušel jste někdo ten Magic: Legends? Jaký to je?
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    Landy neřeš, na ty neutrácím wildcards :D

Základní myšlenka je jasná, sideboard je tam kvůli Raven's Warning, hraju to na bo1.

Nenápadný, ale pěkný je Gust of Wind a Winged Words.
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    TOYAK:
    Deck
    4 Battlefield Raptor (KHM) 3
    12 Island
    4 Skycat Sovereign (IKO) 207
    6 Plains (ANB) 115
    4 Staggering Insight (THB) 228
    4 Watcher of the Spheres (M21) 227
    2 The Raven's Warning (KHM) 227
    2 Jubilant Skybonder (IKO) 223
    1 Temple of Enlightenment (THB) 246
    1 Hengegate Pathway (KHM) 260
    1 Gates of Istfell (KHM) 256
    4 Lofty Denial (M21) 56
    4 Brazen Borrower (ELD) 39
    3 Winged Words (M20) 80
    3 Gust of Wind (IKO) 54
    2 Alrund's Epiphany (KHM) 41
    1 Alrund, God of the Cosmos (KHM) 40
    2 Emeria's Call (ZNR) 12

Sideboard
    2 Doomskar (KHM) 9
    4 Elspeth Conquers Death (THB) 13
    4 Saw It Coming (KHM) 76
    1 Kiora Bests the Sea God (THB) 52
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    WENOUSH: Podělíš se o cardlist? Tenhle typ decku mě taky před časem bavil. Díky!
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    Pro radost jsem si postavil uw flyers a k mému překvapení to dost dobře funguje, v základu synergie watcher of spheres a scycat sovereign pocukrovaná Alrunds epiphany a ravens warning...můj oblíbený archetyp, nicméně od rotace empyrean eagla a healing hawka to bylo nehratelné (ono je to pořád takový suboptimalní, ale překvapí to soupeře a občas i potěší).
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    CHOBOT: vida, na deathtouch jsem zapomněla. Bohužel, ani jedno z navrhovaných řešení není vhodné pro mou oblíbenou fritku. Ale v mlecím balíku se Enforcer i Duress zahrají dobře.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    ROBIN_SNNS: kromě toho, co píšou vážení předřečníci, ještě velmi dobře funguje Thieves' Guild Enforcer
    ASYD
    ASYD --- ---
    MATEEJ: Ja mam miscast
    HEERO
    HEERO --- ---
    v UBG controlu sem videl hrat duress, ja ho tam hraju 2x a v poměru toho, kolik potkavam UBG controlů ho tam dám asi 4x :)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    ROBIN_SNNS: Většinou se proti tomu hraje Duress, ale v maindecku Bo1 hraje Duress málokdo, pokud mu to vyloženě nesedí do decku (třeba k Lantern, ale takovejch decků moc není a imho nejsou Tier 1). V Bo3 se afaik nemusíš Trickery zabývat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam