• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    ASYD
    ASYD --- ---
    ACHERON: ta nici enchak
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    nejsem si jisty kde tam je ta bila ale ok :) https://mythicspoiler.com/stx/cards/ripapart.html
    ASYD
    ASYD --- ---
    historic brawl se jak hraje? mimo eventy teda
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    STRANGERD: Já si myslím, že hraní 8 hráčů každého s každým má nevýhodu v tom, že za stavu 0-3 nebo 0-4 už bude mít takový hráč nízkou motivaci odehrát zbývající zápasy, což znamená zdržování a kontumace (a co je nejhorší, zklamání soupeře, který bude mít sice kontumační win, ale nezahraje si). Takhle nevalný výsledek po třech čtyřech kolech může dost často znamenat, že to není o smůle, ale žes to prostě nadraftoval nevalně. I z tohoto důvodů je lepší odehrát tři kola Bo3 a pak nadraftovat znovu.

    Ale dokážu si představit, že by si po čtyřech jednotýdenních draftech ti nejlepší čtyři dali se svými nejlepšími decky Bo3 semifinále a finále.
    FORACE
    FORACE --- ---
    sem pro historic brawl :D
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    BURKHAR: asi by bylo idealni to udelat jako ligu, tj. v nejakejch intervalech (rekneme mesic, pokud by nas bylo do osmi) odehrat kazdej s kazdym Bo3 a na konci 2 hraci s nejvic bodu finale? eventualne by se dalo i dat treba 50 zapisny, at ma prvni na par gemu... kdo by mel zajem o takovejhle format, tak mi dejte plus:)
    ASYD
    ASYD --- ---
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MATEEJ: + BURKHAR
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    A pokud někdo teda zorganizujete ten draft, zájem též mám.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    STRANGERD: Za historic brawl hlasuju všema deseti!
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    WRATA: Tebe zatím neuvádím, protože jsi uvedl specificky XLN/RIX, který v této soutěži považuji za velmi málo pravděpodobný z důvodu collection.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Ok, začíná to vypadat zajímavě, pokud dobře počítám, máme 6/8...

    MATEEJ
    ASYD
    STRANGERD
    HARDY
    AFRI
    LUCINKA

    Info pro další potenciální zájemce: [ MATEEJ @ MAGIC THE GATHERING : Cascade is new, Cascade is fixed? ]

    nyxborn-invitational-teaser
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SKUNK23: nemusis mit vsechny, staci C a U a nevim jak ty, ale pro ty mam wild cards tolik, ze je to jedno; k tomu prumerne za draft natocis tri R a tri R wildcards mi prijdou snesitelnej poplatek za tu srandu...
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Myslel jsem si ze bych se take zucastnil, nez jsem se docetl k zastoupeni vsech karet aspon z jedne edice, to sem nemel nikdy v papiru natoz v Arene. Skoda no :/
    HARDY
    HARDY --- ---
    Já bych chtěl reagovat čistě pro reakci, aby se i méně zkušení hráči - jako jsem já - nebáli reagovat pro zájem :-)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    MATHES: A já zase neodmítám žádnou radu. :-)
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATEEJ: nenutim:) je pravda, ze ty HS turnaje byvaly na daleko delsi dobu, ale zadny se bez kontumaci neobesel a zadny se nedohral v puvodnim terminu
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    MATHES: Symbolické vstupné se mi nezdá, respektive na discord serverech, kterými jsem se inspiroval, se nepoužívá, a zatím jsem nenarazil na to, že by se to zaseklo.

    Nevím, jak vypadají turnaje v HS, ale tady půjde o tříkolový turnaj 8 lidí, na který budou mít týden. Obvykle to bývá tak, že v neděli nebo sobotu večer se nadraftuje a většina lidí hned ten večer odehraje první kolo, když už u toho sedí.

    Jako určité plus bych vnímal, že polovina lidí je dneska na home officu, což jim dává víc prostoru k dohodě na termínu hraní.

    "Za chodu" - během týdne se náhradníci povolávat nedají (holt by se to rozseklo kontumací), ale do podu pro následující týden už může nastoupit nový hráč místo zdržovače. Pro kontinuální hraní není zapotřebí, aby to bylo pořád těch samých 8 lidí, vždycky po týdnu se to dá obměnit, dlouhodobé hodnocení bude v počtu nasbíraných 3-0 trofejí.
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATEEJ: nahradnici nefunguji, respektive je to dost awkward to resit za chodu. doporucuju dat dopredu jasny terminy na odehrani jednotlivych kol a DOPREDU stanovit jasny postup, pro lidi, co nebudou moct sehnat spoluhrace + doporucuju to od zacatku delat alespon se symbolickym vstupnym, ktere ma preventivni tendenci odradit tyhle zdrzovace:)
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATEEJ: presne tak. tam to bylo o neco vic lidi, ale vzdycky se to zaseklo na dvou lidech, co proste nebyli schopni najit spolecny termin a obvykle to vyhnilo.

    drzim palce at to klapne dobre a pripadne se zucastnim v budoucnu:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam