Co říkáte tě rumorům ohledně MH2 a toho co má vyjít? Přihodil jsem k tomu nějaký komenty (jsou to jen první dojmy a nějak jsem o tom nepřemýšlel do hloubky)
Couterspell (přijde mi to dost silné, už teď je modrá přesílená, ale pravda na legačce se skoro nehraje)
Solitary Confinement (na to nemám moc názor, pořádně jsem to neviděl ve hře, ale umím si to představit jako problémové, třeba i v EPIC decku)
Recruiter of the Guard (super posílení pro D&T, ale nic co by modern nevydržel)
Council's judgment (super removal, taky si myslím, že by to nic nerozbilo)
Chain Lightning (ok, jen další sorcery bolt, ale prošel by)
Stifle (zde se bojím o fetchky, ale něco na couterpvání activačních abilit by mohlo bejt, asi bych to viděl raději, než normální counter)
Standstill (jako představit si to umím, ale nejsem, si zcela jist)
Hymn to tourach (ta může být velmi problematická, ale zase by to dsot dostalo pod tlak decky typu G Tron, který mulizenuje do TOP 4 a ty nechá)
Crop rotation (v tomhle nevidím zas tak problém, ano Titán asi bude hrát)
Shardless agent (pokud by nebyl ban URO, tek by byl simic mimo, ale tohle si i umím představit)
Price of progres (tohle mi přijde až moc pro prowless/burn decky prostě blesk za 8+ au)
Cunning wish (tohle mi taky přijde na modern hrozně silné, ale jako máme tu Karna, tak proč ne)
Wirewood symbiote (stále chybí části komba pro Elfy, nepřijde mi to tak silné)
Argothian Enchantress (tu proč ne)
Leovold, Emissary of Trest (tohle mi přijde až moc brutální)
Sanctum Prelate (další věc pro D&T, dle mého by taky nic nerozbila) má to být BaB promo
Sneak Attack (jako Emráč v 5. je nepříjemný, ale dle mého by to šlo)
PW, který se ve všech zónách (kromě boardu) tváří jako 1/1 insect (uvidíme co bude umět, ale pokud t obude jak Wrenn a ještě půjde tutorovat, tak to je moc)
Nový cyklus Suspend karet, jako Restore balance (asi ok)
Nová karta co nebude mít mana cost, ale jen Madness cost (uvidíme co bude umět)