• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    _DOMINIK_: V Sultai si to dokážu představit.
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    MATHES: ted zrovna jsem to resil jinymi kanaly. tak jeste jednou... :)

imho je to horsi nez werebear a tudiz na jakemkoli formatu starsim nez std unplayable

v human modu je jak werebear, tak tohle, imho naprost k nicemu

a klasickyho thresholdu se dosahne o dost snaz (fetchky, prolizy...) nez tohohle creature pseudo thresholdu
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Tenhle sliz jsem tu ještě neviděl. Je to sice drahý, ale hnusný.

MATHES
    MATHES --- ---
    V0IT: to je werebear na steroidech! o 1 vic vzadu v defaultu, technicky mu staci jen 4 karty a dava jakoukoliv manu.
    V0IT
    V0IT --- ---
    variace na Werebeara

MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    MATHES: Já si právě vybavil jen Cosmos Chargera, UW ságu a tu černou R potvoru, na Vegu jsem úplně zapomněl a nevyplivnul mi ji ani scryfall, protože se na ní nepíše "foretell". :-)
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATEEJ: ja na ni nezapomnel. o foretell jsem prece mluvil :)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    MATEEJ: do draftu bych si ho asi nevzal, ale v historic brawlu funguje Vega skvěle jako commander.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    VOW preview, jak bude asi vypadat ten W40k set.

counters
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    MATHES: Zapomněl jsem na kartu, která jako jediná pracovala s foretellem smysluplně. Bohužel byla jen jedna a sám o sobě byl UW foretell slabší než ostatní archetypy, takže moc nemělo smysl o něj v draftu usilovat. Ale ta podpora tam byla a že to nebylo tak dobrý jako UG kicker v Zendikaru, to se prostě stává. :-) )

counters
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Ok, to dává smysl. Musím svou mysl očistit od toho, že jsem casual player :)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    KVIIIK: Co se STD týče, tak by ta potvora měla generovat nějakou value navíc, viz Goldspan Dragon, Smoldering Egg, Koma... Charriot a Wrenn jsou vlastně taky potvory, které dělají výrazně víc než jen body s jednou nebo dvěma abilitama. Old-Growth Trolla musíš zabít dvakrát. Ranger Class ti permanentně boostuje potvory, Packleader líže karty. Kdyby tenhle upír měl haste místo trample. Westgate Regent mi přijde srovnatelnej, ne-li lepší.

A v mono-W aggro je to dost podobný, Luminarch Aspirant, Intrepid Adversary, Clarion Spirit, Spellbinder, Apparition, Brutal Cathar, vlastně i Legion Angel, ti všichni dělají o dost víc než Purveyor.

Ale bůhví, třeba najde místo v nějakým black aggro/tempo decku.
    MATHES
    MATHES --- ---
    KVIIIK: 4 many 5/6 flyer s trample je hodne dobrej, nicmene - ja ho zahraju, ty mi ho zabijes a zbyde ti proliz. nema ETB ablitu, nema zadnou protekci... nemyslim si, ze to udela diru do sveta.

Tady par demonu, ktery taky vypadali ve spoileru hrozne huste a cool akorat ze pak nebyli:)

KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    ICARUS: co dalšího by ještě měla umět mimo 5/6 (potenciálně 6/6 každý kolo) flying a trample za 4 many? :D
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    KVIIIK: Neprijde mi, je to velky telo co ale samo o sobe nic nedela a dostane levnejsim removalem
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    WRATA: ta karta je broken AF a že dává oponentovi potenciální proliz na to nic nemění. Jsem zvědavej na cenu v preorderu.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Chybí, už to erratovali oficiálně
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    WRATA: imo nechybi - kdyby tam bylo, ze dostava +1/+0 counter, to by byla jina. Tady jde jen o zmenu parametru, zatimco utoci, ie do konce combatu. Nicmene to je ciste laickej vyklad - magicu se uz nejakou dobu nevenuju a sem lezu jen kvuli artu a kouknout jak postupuje power creep:)
    WRATA
    WRATA --- ---
    Me uplne fascinuje jak u tyhle karty celej net resi ze v tom poslednim radku asi chybi "until end of turn" ale to ze to je kurva 5/6 flying trample za 4 many jim asi prijde uplne v pohode....

http://mythicspoiler.com/vow/cards/bloodvialpurveyor.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam