ROBIN_SNNS: Má teď nedlouho nainstalované 17lands, abych nějak poznal či se mi daří nebo nedaří. Mám cvelkovou úspěšnost zatím 57% u MID. Což není špatné, ale taky žádný odvaz. Občas se mi podaří hitnout 7/1 nebo 7/2, ale taky občas mám jen 1/3, 2/3. Nějak jsem rezignoval na standart a hraju ho jen občas. Takže mi jsou vlastně wildcardy na nic. Občas tedy rád stavím funny decky, jako třeba upíry. Jen je teš asi staví každej, když tu jsou dva plný sety upírů a vklodlaků. Pravidelně končím v draftu někde okolo platina 2. Na zlepšení v draftobání mi pomohlo, že jsme draftovali s kamarádem společně a radili si co vzít nebo nevzít. Hlavně když je ten set novej tak je dobře koukat na nějaký streamery aby člověk nějak pronikl do toho setu. Pak už víš co tam jede za archetipy a jak je poskládat. Teď vě VOW mě štvou ty vyloženě šílený rka co i když je soupeř sježděnej na minumum HP zaseknou hru a pomůžou mu vyhrát. Ale každej set má něco. Někdy vyhraju semičku s balíkem kde nemám erko a jindy s vylkoženě pěkným skončím 1/3.