• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    WRATA
    WRATA --- ---
    ACHERON: Nic neprobiha, jeden z ivnestoru chce aby se to udelalo. To jestli se to udela nebo ne je teprve predmetem budoucich jednani. Aktualne je to proste navrh
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    WRATA: hele jak to bude úspěšný plán nevim, ale že probíhá plán to udělat na tom nic lživýho neni :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    ACHERON: Nic takoveho neprobiha, je potreba to cist poradne. 2.5% investor chce aby Hasbro prodalo WOTC. Je imho velmi mala pravdepodobnost ze k tomu dojde protoze v dobe pandemie slo WOTC brutalne nahoru diky tomu ze prisli na to ze muzou legalne tisknout penize
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    pro ty co nechodí pravidelně na arénu dněšní měnu 550z za 50 zlatých
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    ROBIN_SNNS: Tak tím, že si vrátíš nějakou kartu ze solidním summon efektem (tokeny atd...) tak si to vlastně tak ho můžeš použít víckrát. Což je samo osobě taky docela silná věc bych řekl. Navíc jedna černá mrcha ti dokáže sejmout nástupem přes nijutsu tvojí potvoru. Už mě přes to solidně nakopali :)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    LOP4TA: nice!
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    ASYD: Tak to potom zní silver-fur master jako dobrá posila pro dimir rogues, zvlášť ve spojení s reflections of littjara a soaring thought-thief
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    ROBIN_SNNS: a nebo si muzes vratit potvoru co ma etb a vyuzit ji tedy vicekrat. tohle mi ted na sealdu vylezlo nekolikrat za hru na stul diky ninjitsu

ASYD
    ASYD --- ---
    ROBIN_SNNS: Ninjutsu potvory maji casto etb anebo deal dmg triggery.
    Muzes tim prohodit slabsi potvor s evazi za silnejsi ktera by byla blokovana pokud by klasicky utocila
    Moment prekvapeni
    Atd
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Můžu požádat o radu? Nerozumím tomu jaký smysl má to schopnost ninjutsu. Z UB cenu vrátí již útočící bytost z bojiště do ruky a zpátky utočící na bojiště... Krom toho, aby to trignulo nějaký enchantment mi to nedává vůbec smysl.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    MATHES: Mám to dost podobně, poslední dobou jsem docela bojkotoval prelease a nechodil na ně, ale tohle jsem si fakt užil a to i když balík nepracoval, jak měl ;-)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Meta broken in 3, 2, 1...
    MATHES
    MATHES --- ---
    creature ságy jsou naprostá pecka za mě
    MATHES
    MATHES --- ---
    Ksanda říkal, že tenhle set má nejvíc textu na kartách co bylo (resp, že to tvrdí/počítal Frank Karsten).

na první pohled mi to přišlo až zbytečně složitý, ale je to extrémně synergickej format
    MATHES
    MATHES --- ---
    nova sada je deep af
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    To nic nemění na tom, že ty piče zkurvené stále neopravily Friendly Brawl. Zmrdi!
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    dobrá
    ASYD
    ASYD --- ---
    RUNYAR: Tak to nikdy nebylo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam