• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    MATHES
    MATHES --- ---
    SORBAK: jednak to dost tlacej a je to historic legal, takze pokud hrajes historic, tak se tomu nevyhnes. v historic brawlu je to legal, takze nektery ty karty hraju, prestoze vuci tomu mam odpor, ale jsou proste too good to pass on
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    BELIEVER: Ne, je to pičovina. Nicméně dobrej dotaz. Zajímalo by mě, jestli se vůbec někdo takovej najde...
    MATHES
    MATHES --- ---
    BELIEVER: Ne, je to pičovina.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BELIEVER: Ne, je to pičovina.
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    BELIEVER: já hrál jenom ten startovní event a midweek
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Hrajete někdo Alchemy? Mě ta představa, že je to něco, co nejde přenést na papír, hrozně vadí. Alchemy úplně ignoruju.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Jo dneska došlo k dalšímu nerfnutí karet pro Arenu/Alchemy.
    Alchemy Rebalancing for February 24, 2022 | MAGIC: THE GATHERING
    https://magic.wizards.com/en/articles/archive/magic-digital/alchemy-rebalancing-february-24-2022
    SQUOP
    SQUOP --- ---
    PSYCHO: ...jenom mi není jasný ve které fázi phase out kamarádi vytahujou lihovky bejkHmm
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    HARDY: Super vysvetleni :)
    HARDY
    HARDY --- ---
    Já phase out rád přirovnávám jako když někdo usne na chvíli na párty v hospodě u stolu. Pro něj ta párty chvíli neexistuje, ostatní lidi o něm sice vědí, ale taky pro ně neexistuje. Reálně tam někde pořád je a nemění se jeho charakteristiky (účet = countery na sobě má pořád stejný). Při usnutí neodešel z párty = memá leave bojiště ani po probuzení nemá znovu příchod na párty.
    MATHES
    MATHES --- ---
    BELIEVER: neni to chyba. phase out neni zmena zony.
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Když Bruthal Cathar "phases out" (přes March of Swirling Mist) tak se mi nevrátila potvora, kterou měl exlinutou. Není to chyba?
    WRATA
    WRATA --- ---
    ACHERON: Nic neprobiha, jeden z ivnestoru chce aby se to udelalo. To jestli se to udela nebo ne je teprve predmetem budoucich jednani. Aktualne je to proste navrh
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    WRATA: hele jak to bude úspěšný plán nevim, ale že probíhá plán to udělat na tom nic lživýho neni :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    ACHERON: Nic takoveho neprobiha, je potreba to cist poradne. 2.5% investor chce aby Hasbro prodalo WOTC. Je imho velmi mala pravdepodobnost ze k tomu dojde protoze v dobe pandemie slo WOTC brutalne nahoru diky tomu ze prisli na to ze muzou legalne tisknout penize
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    pro ty co nechodí pravidelně na arénu dněšní měnu 550z za 50 zlatých
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    ROBIN_SNNS: Tak tím, že si vrátíš nějakou kartu ze solidním summon efektem (tokeny atd...) tak si to vlastně tak ho můžeš použít víckrát. Což je samo osobě taky docela silná věc bych řekl. Navíc jedna černá mrcha ti dokáže sejmout nástupem přes nijutsu tvojí potvoru. Už mě přes to solidně nakopali :)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    LOP4TA: nice!
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    ASYD: Tak to potom zní silver-fur master jako dobrá posila pro dimir rogues, zvlášť ve spojení s reflections of littjara a soaring thought-thief
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam