• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MATHES: Myslel jsem si to a sere mě to. S kamošama jsme to po večerech hráli rádi. Naposledy to ale fungovalo někdy na přelomu listopadu a prosince 2021.
    MATHES
    MATHES --- ---
    BURKHAR: nemyslim. maj dulezitejsi veci na praci, jako tisknuti penez a tak
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    A už ten Historic Brawl funguje i na Friendly Challenge?
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    MATHES: jo, tak to máme stejně :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    SORBAK: jednak to dost tlacej a je to historic legal, takze pokud hrajes historic, tak se tomu nevyhnes. v historic brawlu je to legal, takze nektery ty karty hraju, prestoze vuci tomu mam odpor, ale jsou proste too good to pass on
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    BELIEVER: Ne, je to pičovina. Nicméně dobrej dotaz. Zajímalo by mě, jestli se vůbec někdo takovej najde...
    MATHES
    MATHES --- ---
    BELIEVER: Ne, je to pičovina.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BELIEVER: Ne, je to pičovina.
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    BELIEVER: já hrál jenom ten startovní event a midweek
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Hrajete někdo Alchemy? Mě ta představa, že je to něco, co nejde přenést na papír, hrozně vadí. Alchemy úplně ignoruju.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Jo dneska došlo k dalšímu nerfnutí karet pro Arenu/Alchemy.
    Alchemy Rebalancing for February 24, 2022 | MAGIC: THE GATHERING
    https://magic.wizards.com/en/articles/archive/magic-digital/alchemy-rebalancing-february-24-2022
    SQUOP
    SQUOP --- ---
    PSYCHO: ...jenom mi není jasný ve které fázi phase out kamarádi vytahujou lihovky bejkHmm
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    HARDY: Super vysvetleni :)
    HARDY
    HARDY --- ---
    Já phase out rád přirovnávám jako když někdo usne na chvíli na párty v hospodě u stolu. Pro něj ta párty chvíli neexistuje, ostatní lidi o něm sice vědí, ale taky pro ně neexistuje. Reálně tam někde pořád je a nemění se jeho charakteristiky (účet = countery na sobě má pořád stejný). Při usnutí neodešel z párty = memá leave bojiště ani po probuzení nemá znovu příchod na párty.
    MATHES
    MATHES --- ---
    BELIEVER: neni to chyba. phase out neni zmena zony.
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Když Bruthal Cathar "phases out" (přes March of Swirling Mist) tak se mi nevrátila potvora, kterou měl exlinutou. Není to chyba?
    WRATA
    WRATA --- ---
    ACHERON: Nic neprobiha, jeden z ivnestoru chce aby se to udelalo. To jestli se to udela nebo ne je teprve predmetem budoucich jednani. Aktualne je to proste navrh
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    WRATA: hele jak to bude úspěšný plán nevim, ale že probíhá plán to udělat na tom nic lživýho neni :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    ACHERON: Nic takoveho neprobiha, je potreba to cist poradne. 2.5% investor chce aby Hasbro prodalo WOTC. Je imho velmi mala pravdepodobnost ze k tomu dojde protoze v dobe pandemie slo WOTC brutalne nahoru diky tomu ze prisli na to ze muzou legalne tisknout penize
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam