• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    NECRO_BUTCHER: Ať jdou do prdele

NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    tak máme prevko a arena se porouchala.. " We are investigating an issue that is making it difficult for players to enter games and events. Updates will be provided here as necessary".

Ty chlapci jsou fakt kouzelníci.. lulz.. :-D
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    playSNC (nepřekvapivě)
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    Dnes akce na gemy v Aréně. 400 za 1500 peněz.
    DRUI
    DRUI --- ---
    YFKA: beru druhy - diky!
    MATHES
    MATHES --- ---
    YFKA: diky, vzal jsem levej. na prevko se chystam tak ten prevkovej necham nekomu, kdo ne:)
    YFKA
    YFKA --- ---
    Mám tu pár kódu do arény pro zájemce

RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    stává se vám někdy, že se vám nezobrazí označené nově získané karty ve sbírce? Mě docela často, když mám odměnu za denní úkol kartu a třeba z něčeho jiného po vyhrané hře. Ukáže se jen jedna. Nevím co bylo to další co jsem dostal a jestli jsem to vůbec dostal...
    WRATA
    WRATA --- ---
    YETTY: Nejlevnejsi to neni ale pokud si to clovek muze dovolit tak na trening na vetsi turnaje je to rozhodne lepsi nez free alternativy jako xmage nebo cocatrice. Pokud bys mel partu kamosu tak muzu doporucit untap.in kterej jenom trpi na nedostatek lidi aby sis mohl zahrat fakt kdykoliv. Poradaji pravidelne ligy ale me nevyhovuje ze to neni jako treba turnaj a ty kola se tahnou treba tyden
    YETTY
    YETTY --- ---
    WRATA: Díky. Zkusím na to mrknout. Pokud by to nestalo balík, určitě bych to rád vyzkoušel.
    WRATA
    WRATA --- ---
    YETTY: Dost lidi pouziva https://www.manatraders.com/
    Co vim, funguje to tak ze si pujcujes karty v hodnote x dle toho jake mas predplatne a je jedno jestli par karet nebo cely deck
    YETTY
    YETTY --- ---
    Otázka na MTG Online.
    Nějak jsem se tomu po celý život vyhýbal. Hlavně kvůli tomu, že dávám peníze do papíru a ještě bych měl platit za karty v online světě. Každopádně jsem teď zaslechl, že existuje nějaký typ "subscribe"? Máte s tím někdo zkušenosti? Představoval bych si měsíční předplatné, kde se dostanu ke všem kartám či kartám daného formátu? Projel jsem pár videí na yt, ale nejsem z toho moc rozumný. Kdyby jste to někdo využíval, byl bych rád za jakýkoliv popis, abych si představil jak to funguje. Dík.
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    RUNYAR: Díky!
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    Pro ty co rádi věci jako alternativní zadní stranu karet, pár dárečků pro Arenu

Released / Code / Reward
    2022/04/08 / InformationIsPower / Obscura Sleeve
    2022/04/08 / CrimeIsAnArtForm / Maestros Sleeve
    2022/04/08 / AlwaysFinishTheJob / Riveteers Sleeve
    2022/04/08 / FunIsntFree / Cabaretti Sleeve
    2022/04/08 / ReadTheFinePrint / Brokers Sleeve
    MATHES
    MATHES --- ---
    Thragtusk 2.0

WRATA
    WRATA --- ---
    MATEEJ: Sak bolt byl banned na historicu uz pri releasu Strixheavnu kde byl v Mystical Archivu
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Tak Lajtňáč není v Areně legal v Pauper, zřejmě proto, že tomu říkají Historic Pauper a Lajtňáč není Historic legal.
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    OLA44: díky
    OLA44
    OLA44 --- ---
    V daily deals mate 550g za 50 ;)
    MATHES
    MATHES --- ---
    WRATA: vyšel nám teď takovej jednomanovej counter:))
    WRATA
    WRATA --- ---
    MATHES: V reakci na equip ti vypne druida. Na to kolo to vetsinou staci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam