• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    MAKROBIJEC
    MAKROBIJEC --- ---
    ROBIN_SNNS: Nabídka a poptávka. Z našeho pohledu šílený, ale předpokládám, že v zemích s vyšší kupní silou se spousta lidí chytne = prémie ve wotc arena oddělení.

MATEEJ: Vlastní zkušenosti z korporátu mi potvrzují, že pár lidí o tom vědět mohlo, ale neměli potřebu to poslat dál a ti druzí se z pravidla proaktivně o nic nezajímají.
    Nebo to jen někdo horkou jehlou ušil pár dní před oznámením nového OP systému. Ani jedno by mě nepřekvapilo.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    MATHES: Je absurdní, jak strašně nekoncepčně pracuje tahle ne úplně malá společnost s formátama.

Že byl Pioneer zpočátku mrtvej a tlačili Historic, to se dá pochopit, protože se v té době dalo hrát jen digitálně. Před půl rokem pro ně Pioneer v Areně pořád ještě nebyl téma (i když o něm hráči snili a spekulovali) a místo toho z pohledu mnoha hráčů zprznili Historic Alchemy kartama (přitom mohli nechat Historic Historicem a Alchemy aplikovat jen do Standardu). A teď udělali digital only formát Explorer, u kterého deklarují, že je to jen přestupní můstek k Pioneeru, a souběžně s ním bude fungovat Historic, který, pokud to chápu správně, bude mít ten samý pool karet jenom mínus Alchemy. Přitom ale už před tím půl rokem museli vědět, že Explorer chystají a že bude brzo.
    MATHES
    MATHES --- ---
    takze az udelaj explorer brawl, tak to bude muj format:))
    MATHES
    MATHES --- ---
    RUNYAR: pioneer ale neni v arene, protoze tam neni spousta setu. je to realne historic bez jump start digitalniho bordelu:)
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    MATEJKYS: jo něco takového jsem četl....

MATHES: takže mix standart a historic, což je ten pionýr jak říkal MATEJKYS jestli chápu dobře. Což mě přijde fajn
    MATHES
    MATHES --- ---
    RUNYAR: v podstate je to historic bez jumpstart picovin, coz je asi dobre
    MATEJKYS
    MATEJKYS --- ---
    RUNYAR: Jestli jsem to správně pochopil, tak se Explorer časem změní na Pioneer. Jen to jsou lamy, který nedokážou do hry dostat "rychle" tolik dalších karet.
    Názor ti neřeknu, páč arénu prakticky nehraju :)
    LUCINKA
    LUCINKA --- ---
    ROBIN_SNNS: Krása :) a ztráta času když chvilku počkáme.... jen pět hodin :)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    kód PATCHUP na expy
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Už to funguje
    OLA44
    OLA44 --- ---
    nezapomente: PlaySNC
    Jo a kdo ma abstak tak se Sparkym se da hrat ;)
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    TOYAK: https://magicthegatheringarena.statuspage.io/ at to nemusíš furt kontrolovat v areně..
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    NECRO_BUTCHER: Je 8 a 5 min a stále stejná hláška :/
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    TOYAK: vono to možná má bejt až od 8mi ready, ale tentokrát už mám vysealdováno a čekám na gameplay..
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    NECRO_BUTCHER: Ať jdou do prdele

RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    A koukám, že tu máme nový formát :-) ,,explorer,, co na to říkáte?
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    tak máme prevko a arena se porouchala.. " We are investigating an issue that is making it difficult for players to enter games and events. Updates will be provided here as necessary".

Ty chlapci jsou fakt kouzelníci.. lulz.. :-D
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    playSNC (nepřekvapivě)
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    Dnes akce na gemy v Aréně. 400 za 1500 peněz.
    DRUI
    DRUI --- ---
    YFKA: beru druhy - diky!
    MATHES
    MATHES --- ---
    YFKA: diky, vzal jsem levej. na prevko se chystam tak ten prevkovej necham nekomu, kdo ne:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam