• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    MATHES: az ted jsem s uvedomil, zes me poslal na mtgO support, nacelniku :)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    _DOMINIK_:
    https://mtgarena-support.wizards.com/hc/en-us/requests/new

Vyber Report a Problem in your Event, ne hlášení bugu.
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    _DOMINIK_: hele stalo se mi to same podal jsem request a vratili mi goldy
    AFRI
    AFRI --- ---
    WRATA: Also, Vanishing Verse a Rite of Oblivion v Multicolor (WB), oboji se docela hraje
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    Cus vespolek,

prosim vas, tusite nekdo, kde se na mtga podavaji reklamace?
    Klient me zrovna potichu odpojil z (placenyho) draftu (vypadalo to, ze cekam, az mi hraci passnou booster. ale ve skutecnosti jsem byl offline, akorat klient normalne reagoval a neslo nic poznat). A nez jsem to pochopil a zresetoval mtga, byl treti booster rozdraftovanej (a ta debilni AI ani nedodrzovala moje barvy)... :/
    WRATA
    WRATA --- ---
    ROBIN_SNNS: Tech karet je pomerne dost
    White
    Hopeful Initiate
    Banishing Slash
    Cathar Commando
    Citizen's Crowbar
    Dawnbringer Cleric
    Disenchant
    Sancitify
    Invoke the Divine

Green
    Boseiju, Who Endures
    Outland Liberator
    Return to Nature
    You Find a Cursed Idol
    Broken Wings
    Contaiment Breach
    Crushing Canopy
    Cleanup Crew
    Titan of Industry

Black
    Feed the Swarm

Multicolor
    Fracture
    Binding the Old Gods
    Dire-Strain Rampage
    Rip Apart
    Brokers Charm
    MATHES
    MATHES --- ---
    ROBIN_SNNS: cervena je zrovna barva, ktera by design (viz "color pie") nema moc reseni enchantmentu. me napadly konkretne tyhle dve karty, ktery se budou urcite hrat hodne a jenom diky tomu, ze tyhle karty na formatu existujou myslim znamena, ze 5 mana neudela nic v okamzik kdy prijde do hry ma jen velmi malou sanci na uspech:)

ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    MATHES: Můžeš prosím uvést přiklad takového removalu. Zatím jsem našla čas projít akorát červenou a tam nic.
    MATHES
    MATHES --- ---
    Screen z limited je v tomhle kontextu uplne irrelevantni. Pockej az potkas Broker's ascendancy, to je teprve retardovana karta na limited:D
    MATHES
    MATHES --- ---
    ROBIN_SNNS: co prosim? je to enchantment za 5 many, kterej kdyz zahrajes, tak realne nic neudela.

ano, kdyz mas XY bytosti na boardu, zahrajes to a dostanes se az do utoku, tak to muze udelat velky veci, ale to nejsou uplne jednoduchy podminky.

navic na formatu pribylo spoustu novyho "sirokospektralniho" removalu, takze mluvit o tyhle karte jako o adeptovi na ban mi prijde usmevny:)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    MATEEJ: Scute Swarm je nepříjemný, ale dá se snadno zarazit v počátku. To u arcane bombardment nebo rabble rousing neplatí, pokud enchantment necounterneš hned na začátku, tak máš velmi málo možností jak se ho zbavit (min. ve standardu).
    A Arcane už proti mě použili taky, to je pravda - soupeř s tím vylepšil R-U mill balík
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    ROBIN_SNNS: Mě to přijde hezký, ale clunky, asi jako Scute Swarm.

Ale jsem docela zvědavej, jestli někdo vymyslí a odladí (Izzet?) control, kde bude jako win tohle.

snc-182-disciplined-duelist
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    S novým setem jsou tu nový kandidáti na ban:

Rebel Rousing a Devilish Valet combo v praxi aneb porážka za -131k životů:

MATHES
    MATHES --- ---
    TOTALLYDIZZIED
    TOTALLYDIZZIED --- ---
    No taky jsem tam nabral libový riveteery (je to jund, že?), který mě protáhli na tu třetí výhru takřka hned, až sem z toho byl smutnej
    ASYD
    ASYD --- ---
    TOTALLYDIZZIED: bohuzel to tak vypada
    ja si tedy dal jeden draft - a ten teda vysel naramne, ale tedka smutnicek muzu maximalne tocit hru za hrou s tim samy deckem...skoda, s resignovanim by to bylo ultimatni practice vehicle
    TOTALLYDIZZIED
    TOTALLYDIZZIED --- ---
    funguje ten draft skutečně jen na jednu hru, nebo se dá resignovat a pustit znova? Protože to se mi včera nepodařilo
    ASYD
    ASYD --- ---
    kdo chce trenovat draft capenny tak na arene je ted phantom bot draft
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam