• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    WRATA
    WRATA --- ---
    No konecne se daji koupit rare a mythic wildkarty samostatne, jenze cena je klasicky tak 3x vetsi nez by bylo potreba. A jeste navic je tam limit na 10 nakupu. To je proste kokotina

MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    A jako Midweek event je BRO Phantom Sealed, takže příjemná možnost, jak si ty karty v limited zadarmo trochu vosahat.
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    Tradičně balíčky na aréně zdarma ,,PlayBRO,, a ještě je v obchodě za 0 zlatých pár sleevu, nebo jak se to jmenuje
    ASYD
    ASYD --- ---
    dnes v arene gemy za kovaky
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Sweet

ASYD
    ASYD --- ---
    MATHES: ja teda myslel standard
    MATHES
    MATHES --- ---
    ASYD: ten na tech formatech uz je, ne?
    ASYD
    ASYD --- ---
    Mne spis zaujal monastery swiftspear
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    vzhledem k tomu, ze je na obou formatech legalni wishclaw talisman, ktery povazuju za silnejsi kartu, tak nerikam nic
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    Co říkáte na to, že Diabolic Intent přijde na Modern či Pioneer?
    WRATA
    WRATA --- ---
    MATHES: Tak ja jsem hral v den releasu. Co jsem koukal tak Liliana je absolutne broken
    MATHES
    MATHES --- ---
    ale na goldu uz to je o dost tezsi:D
    MATHES
    MATHES --- ---
    WRATA: aha, nemam tuhle zkusenost. vcera jsem na to narazil, ze to zkusim a za 7 hodin prohral jednou
    WRATA
    WRATA --- ---
    MATHES: Ano, po hodine me to zaclo matchovat s lidma co do toho ocividne nasypali penize tak sem dal uninstall
    MATHES
    MATHES --- ---
    zkousel nekdo Magic Spellslingers? Je to takovy dite HS a MTG, je to primo od wizardu
    PLACHOW
    PLACHOW --- ---
    FORACE: Jj. četl jsem, ale ani z Oracle textu karty, ani z Printed to není úplně jasné. Jako je to v principu jedno, balíček s kanónen stavět rozhodně nebudu. Jen jsem nedávno zahlédl tu kartu a první, co mě napadlo, že kolem toho bude určitě nějaké pěkné kombo :)
    Kombo na turnaji jsem naposledy hrál tak před dvaceti lety (Prosperous Bloom).
    FORACE
    FORACE --- ---
    PLACHOW: Rulings
    6/8/2016 You must choose a target for Goblin Charbelcher's ability as you activate it, before you reveal any cards.
    6/8/2016 If you reveal no land cards, Goblin Charbelcher deals damage equal to the number of cards revealed, and then you may order your library as you like.
    PLACHOW
    PLACHOW --- ---
    No že vystřelí bez zemí je takové divné.... "Reveal cards from the top of your library until you reveal a land card." To mi logicky přijde jako nesplněná podmínka, když tam žádné země nemá a revealne celý deck. Chybí mi tam nějaký trigger. Ale chybí tam dvojtečka nebo "when you reveal land" apod. takže budiž, asi vystřelí. Takový divný nejednoznačný wording (je ale i v Oracle).
    WRATA
    WRATA --- ---
    PLACHOW: Double Face Cards (DFC) funguji pouze v momente kdy je hrajes a nikdy jindy. Tedy druha strana je aktivni pouze v pripade kdy ji hrajes z ruky a hlasis souperi ze ji hrajes jako zemi. Podle symbolu pred jmenem je jasne co dana karta je v decku/decklistu a po kazde hre by jsi mel vratit karty tak aby byla jasna predni strana.

Jina vec teda je ze koukas na extremne stary decklist a v dnesni dobe neplatny protze SSG dostal ban takze decklist se trochu zmenil viz https://www.mtggoldfish.com/archetype/modern-belcher-e9e93d4f-ed4a-44f6-9173-f8bd560e3900#paper
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    PLACHOW: kanon bez zeme v decku vystreli
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam