• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    LUCINKA: ja bohuzel pred 2 lety nic nemohl najit, kdyz jsem prave hledal vanocni darek
    LUCINKA
    LUCINKA --- ---
    LOP4TA: Dají se koupit i starší kity a nemusíš zbytečně shánět karty a uvažovat o lvl těch balíků co složíš. Tyhle jsou vyrovnané.
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    UBIK: hele kdybys poptával, tak mám doma hromadu starších karet z draftů. Je to v deskách. Nic cenýho tam nebude, ale rád se toho zbavim. Tak kdybys měl zájem tak se můžem nějak dohodnout..
    BOREC
    BOREC --- ---
    MATEEJ: hezky to jsem netušil
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    BOREC: Ještě ve 2020 existovaly pre-con 30kartové welcome decky, co se zdarma rozdávaly v hernách. Teď už neexistujou, ale můžeš se inspirovat jejich decklisty:

Core Set 2020/Welcome decks - MTG Wiki
    https://mtg.fandom.com/wiki/Core_Set_2020/Welcome_decks
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Já bych v první řadě zvážil nákup tiskárny a barevnýho toneru. Dneska bych papírový karty fakt nekupoval.
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Taky bych na to šel postupně z nějakých hromad karet vytřídit jednoduchý potvory a složit 1-2 balíky... ze začátku v podstatě bez abilit, třeba i jednobarevné jako knechti vs zombies . Pak budou mít možnost to tunit a ladit.

UBIK: jinak kupovat boostery je ekonomická hloupost (taky si pamatuju ty pocity, při otevírání boosterů a skládání decků), lepší je pak kupovat jednotlivé karty, případně boostery kupovat na drafty - aspoň je s tím zábava.
    BOREC
    BOREC --- ---
    LUCINKA: pro děti je to super, můžou si to hezky třídit podle barev, vydrží u toho hodiny, což bych třeba u PC byl dost nerad
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    LUCINKA: bohuzel tyhle starter kity z novej edic maj milion textu a je opravdu lepsi slozit z bulku.
    LUCINKA
    LUCINKA --- ---
    UBIK: Kup nějaký strate set kit. Jsou to dva balíky, dvě Rka s nemusíš se namáhat s přemýšlením. Kdysi jsem koupil, je to hratelné adětem to stačí. Jinak za mě investice do papíru se nevyplatí, ale to je na jinou debatu :)

Veselý drak | Karty MTG - Arena Starter Kit 2022
    https://www.vesely-drak.cz/produkty/intro-pack/9111-magic-the-gathering-arena-starter-kit-2022
    UBIK
    UBIK --- ---
    DEMENCE: Přestal jsem hrát někdy v roce 2000, takže nemám absolutně pojem, co se dneska hraje, co bych měl koupit za edici. A samozřejmě je hezké to sbírání, kdy koupíš balík a čekáš, co v něm bude. Své karty jsem tuším rozdal.
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    UBIK: no, jeslti nemas doma karty, asi bude nejlepsi se dohodnout s nekym kdo ma doma nejakej "bulk" a neco z toho posklada.. ja uz mam vicemene jen jednokartaky a par karet okolo, ja uz to nedam... kupovat nove karty me prijde zbytecne... nevim jestli je nejaky produkt ktery tohle nejak podporuje? ja uz se v magicu pohybuju jen sporadicky..

pokud si dobre pamatuju tak se v Rytiri prodaval zbytek po draftech v tech dlouhejch krabicich, z toho by to slo urcite take postavit...
    UBIK
    UBIK --- ---
    DEMENCE: Děti jsou šikovné, hrají v pohodě Katan atd. Velmi rychle chápou i složitější mechaniky. Bavit je to bude. Jen jsem z toho nepochopil, co a kde mám teda koupit. Děkuji.
    UBIK
    UBIK --- ---
    PLOMBDENTIST: Jelikož mají Switch, tak další obrazovku určitě nechci. Ale i tak díky.
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    BOREC: ja zacinal taky tak nejak 9-10 s bratrankem co mu privezla tetka karty z Nemecka.. za me to bylo jednodussi Black knight, White knight, Serra angel, Sengir Vampire, hypnopička, Order of the Ebon hand, Terror, Swordy,...
    BOREC
    BOREC --- ---
    DEMENCE: jj podobne to máme doma, teď už Teda po roce jedeme sofistikovanější decky, starší syn 9let je schopen si už i nejakej ten deck sám postavit
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    UBIK: ne pro sovej deti ale pro kamarady.. jsem to delal tak ze jsem postavil dva jednoduchy decky RG aggro s medvedama a obecne jednoduchejma potvorama, jednoduchy fritky na removal par triku, par potvor s abilitama a proti tomu jsem mel postavene BW knechty s nicenim a par trikama.. jednoduche mechaniky, jednoduchy gameplay a prittom se tam da porad neco vymyslet.. az se to nauci pridas modrou protoze ta ma counterovani a dalsi picovinky... dost me to fungovaloé, naposledy teda tak 6 let dozadu, ale na nauceni rozhodne nepotrebujes nove nebo dokonce drahe karty.. spis udelat dva decky s jednoduchou mechanikou na nauceni fundamentals a k tomu muzes pridavat...
    BOREC
    BOREC --- ---
    PLOMBDENTIST: to bych Teda neřekl. Za me pro prcky lepší klasicky karty
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    UBIK: začal bych instalací MTG Areny, pak uvidíš jestli ho to baví a má smysl kupovat papír
    UBIK
    UBIK --- ---
    Nazdar, mám s dovolením dotaz a prosbu: Rád bych se synkem začal pomalu doma hrát. Máte tip, jak a s čím v Magicu dnes začít prosím? Předem moc díky.
    MATEJKYS
    MATEJKYS --- ---
    11.12. se v Najádě koná druhý ročník Memoriálu Davida Gilla: https://facebook.com/events/s/memorial-davida-gilla-ii-predv/1180597589333594/
    Bude to rozhodně největší letošní legacy turnaj v ČR. A výdělek půjde na dobročinné účely.
    Pokud byste měl někdo zájem si zahrát, ale nemáte balíček, nebo by vám chyběla nějaká ta karta, určitě by se něco na půjčení našlo. Můžete se případně optat v události nebo v CZ Legacy skupině: fb://group/307110639913025?ref=share
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam