• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    HEERO
    HEERO --- ---
    BESH: ten haste zrušeny nebyl, ted proti tomu hraju
    HEERO
    HEERO --- ---
    BESH: tak to vitam zase já. Ale jako reconer a invoke mi nepřišel jako problém na STD, ještě chápu fabled, protože to hrál fakt každej a všechny 3 efekty jsou silný.
    BESH
    BESH --- ---
    HEERO: Jeste doslo k uprave Kumano Faces Kakkazan. Kdyz saga flipne, tak Etching of Kumano prisel o haste. Trochu to zpomali red aggro.
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    BESH: Neměl jsem pocit, že proti nim vyloženě prohrávám, ale je fakt že je hrál každej druhej. Ban Sheoldred kdy? :)
    BESH
    BESH --- ---
    HEERO: Ja teda zrovna tyhle banany dost vitam. Posledni dobou me uz tyhle karty ve standardu fakt vytacely.
    HEERO
    HEERO --- ---
    jinak teda ještě, že možná fabled, ale jinak totální prasečina na tom formátu
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    Na aréně zlaťáky zdarma v obchodě. Tak se stavte :⁠-⁠)
    MATHES
    MATHES --- ---
    to razem vysvetluje i tu necekanou miru emoci :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    AFRI: ehm... ne, spletl jsem si ho s Marshallem :D
    AFRI
    AFRI --- ---
    MATHES: Huey taky? To jsem věděl akorat o Marshallovi Sutliffe...
    MATHES
    MATHES --- ---
    AFRI: nejvic emoci ma na svym youtube kanale, kde opravuje hodinky :D
    AFRI
    AFRI --- ---
    BESH: Huey takhle vypadá pořád. Úplně stejně se tvářil a choval, když ještě za CFB streamoval, byly to super záživný streamy :)
    BESH
    BESH --- ---
    BESH: No dobre, nebudu krivdit, Andrew Brown jeste zatim nepusobi jako vyhorela troska.
    BESH
    BESH --- ---
    WeeklyMTG aneb tydenni "show" jednoho ci vice znudenych a otravenych typku z WotC. Tentokrat o standardu.

WeeklyMTG | Play Discussion with William "Huey" Jensen and Andrew Brown
    https://youtu.be/dqryW3F_FEM
    MATHES
    MATHES --- ---
    LOP4TA: zatimco ten papir je levnej jak nikdy... oh wait :D
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    MATHES: to ani ne, vratil jsem se pred covidem k papiru tak uz arenu ani nehraji ale prijde mi to vysavani dost drsny
    MATHES
    MATHES --- ---
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    ROBIN_SNNS: what the f***!
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Wizardům už asi jeblo, aneb když se neprodává papírový Magic, zdražíme Arenu.
    Od tohoto čtvrtka 18.5.2023 zdražuje Aréna pro Evropany o 10% a zamyká platební měnu pouze na eura.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    konkretni priklad pro srovnani, btw non-foil delta z khans stoji 799,-, non-foil delta z onslaught 2290,-

PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    KUTAS: foilove verze karet (krome prvniho printu) jsou temer bezcenne, nechapu, ze ti nekdo radil si ji nechat, obecne karty co nejsou staples na eternal formatech vzdy klesnou a i ty staples po reprintu vzdy klesnou, drzet se z dlouhodobeho hlediska vyplati jen reserved list, nebo prvni verze starych karet (old border) co jsou staples na eternal formatech, zbytek pujde kvuli reprintum vzdy casem dolu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam