• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    ASYD: Já sem docela spokojenej. Je to víceméně core set a za mě je lepší než všechny core sety počínaje M19 a oba DnD sety. Ta ring-bearer mechanika se IMO hodně povedla.
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    ICARUS: ja hraju brawl a explorer
    ASYD
    ASYD --- ---
    ICARUS: navic ta sada je na limited i spatna
    BESH
    BESH --- ---
    ICARUS: Standard-legal sety se v Arene draftuji pravidelne. Neni to tak, ze by se draftil jen posledni set.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    i když teda koukám že standard na tom není o nic líp, když dimir midrange má tak 40% mety. co se vlastně na té aréně dá hrát za constructed formát?
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    teda, to rozhodnutí že lord of the rings nebude legální na standardu je hodně dementní. jsem teď zapl arénu a vlastně vůbec nemám motivaci hrát drafty a kupovat packy, protože mi budou k hovnu. alchemy považuju za fail a historic vyžaduje až moc velkou investici do karet.
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    PLOMBDENTIST: erm, takze kdo zacina, tak nejen ze nelize, ale ani nic nezahraje, pac mu prijde prvni land taplej do hry?
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    UNSEEN: A není to tak, že jen pro Arenu to budou kosmetiky, ale v kartách vyjdou nějaké SL a možná EDH?
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    MATEEJ: jak fallout cosmetics only, no cards? já chci červený fiendy, zelený deathclawy a mouchy, bílomodrý bratrstvo oceli a černý nightkiny v holportu s feral ghoulama!
    To je šlendrián, tohleto...
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    WIRUSS: nojo, že dcrc osobně významně preferujou hraní blue based controlů je už dneska meme :)
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    _DOMINIK_: Hlavně frantíci si dost často un/banují dle toho, co sami chtějí hrát, viz. unban Giftů nad tím kroutili hlavou skoro všichni... Kupodivu pak 2 z nich hráli několikrát různé verze kontrolů s ním atd... Za mě (ač se se mnou mnozí hádají, že to tak není) jim jde o to, aby to bavilo hlavně je a je jim skoro jedno co na to hráči (ono i ten poradní tým nemá úplně stejnou váhu hlasů)
    WRATA
    WRATA --- ---
    ROBIN_SNNS: Jenze Walker na to musel pouzit Hlas :)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    KAPITAN_JACK: Nejenom v Innistradu, to prý uměl i Walker z Noční Strany/Nightside (Simon R. Green)...
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAPITAN_JACK: dekuji, ale radsi knihu :)
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    MATHES: To by se ti mohlo líbit tohle...
    Dice Friends - Bylaw & Order Ep1
    https://youtu.be/MTwECclVbj8
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATEEJ: ravnica je jeden z nejpopularnejsich setu, uprimne mi asi zas tak nevadi vratit se jednou na ravnicu, kde nepujde zas o osud celeho sveta a obcanskou (mezigildovni) valku:)
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    MATEEJ: V Innistradu by ses prostě mohl zeptat mrtvoly, kdo ji zavraždil... :)
    BESH
    BESH --- ---
    Neznate nekdo prosim nejakou aplikaci, kam bych nacpal svoje karty a mohl si nechat vygenerovat draft boostery dle sady? Nasel jsem jen obecny generatory, ale neumeji pracovat s limitovanym poolem karet.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Here are some creature type lines from the set:

• Creature – Mouse

• Creature – Rabbit Unicorn

• Creature – Faerie Shapeshifter

• Creature – Elf Fox Knight

• Creature – Giant Archer

• Creature – Plant Wurm

• Creature – Elemental Raccoon

• Legendary Creature – Rat Noble

• Legendary Creature – Vedalken Scout