• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    BESH
    BESH --- ---
    ASYD: Chtel jsem rict to samy, ale pakmi doslo, ze jsou i lidi, ktery nemaji problem dat aspon 4:3 v draftu temer pokazdy a to pak jedes na gemy nonstop. :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    Ja mam zlata nonstop kolem nuly pac vse co si vydelam v questech okamzite cpu do draftu.
    Kez by nabizelimphantom drafty zadara :-(
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    T_RAVEN: Sarkasmus. Vizuály, skiny a tak jsou to, co se ve F2P prodává, mnohem víc než samotné karty. Tady zkouší, jestli zabere navodit FOMO tím, že ti dávají tickety i když si nekoupíš ten pass.
    S MTG máme aspoň to štěstí, že úplně nehrozí collab s aktuálně populárním fotbalistou nebo tak.
    Sám si vzácně něco koupím, třeba ty pixelartové nebo Unfinity landy, ale jinak mne to taky nechává celkem chladným, jak je i vidět na mém stavu zlatek.
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    KAPITAN_JACK: sarkasmus nebo gen.z? 😆
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    NECRO_BUTCHER: Tak jako, jestli tě nezajímají vizuály, kosmetiky apod. a jedeš jen po gameplayi, tak musíš mít velice chudý a prázdný život...

PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    Můžeš mít těch kuponu kolik chceš, ale musíš zaplatit těch 2800 gemů..je to pičovina
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    Aha, máš recht... fakt to chce za vstup 2800gemů...
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    no já na to taky koukám jako puk... ale není to tak, že dostáváš ty nějaké papírovky, za které jde přímo kupovat, nemusíš platit vstupní poplatek ne?

Ale jako pakárna. Co to hraji, přidali do Arény X formátů a hovadin. A to radši nekomentuji edice jako pán prstenů atd... :-) No nevím, jestli to je ten dobrý směr.
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    tvl chlapi já na tu arenu moc nepičuju... ale.. - ta nová super akce,.. tvl nějaký horizon hideaway.. možná to špatně chápu..

ale můžeš utratit 2800 gemů a v rámci "additional quest rewards" si za ně můžeš koupit 1 draft token (bordel jako styles a sleeves nepovažuju za nic, za co bych byl ochoten utratit halíř - to jsou však další a jediné možnosti.. ).
    rewardsy dostáváš, ale abys je mohl utratit, tak musíš zaplatit ten vstup.. tvl..

Draft stojí normálně 1500/750 gemů..

Může mít nějakej soudnej člověk motivaci si tohle koupit?
    DRUI
    DRUI --- ---
    V0IT: Beru druhy, diky moc!
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    V0IT: uzmul jsem treti, moc dekuji
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    V0IT: děkuji za první..
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    V0IT: Děkuji, vzal jsem si ten poslední.....

Jinak dnes na aréně 550z za 50z, pár drobných zadarmo. Tak berte
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    V0IT: diky, nevzal jsem zadny, Arenu nehraju, ale ocenuji praci, kterou s tim mas!
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    ASYD: děkuji, myslel jsem si to :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    Ad prvni dve… nekdy je na copy/blink spellu napsane ze potvora prijde s jednim cukrem, ale to tam mas explicitne napsane
    ASYD
    ASYD --- ---
    Ano, ano a ano
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    Ahoj, mám další sadu otázek :)

1. chci si jen potvrdit, když dělám kopii nebo kopie, karty co už je na battlefieldu, a tak karta má na sobě už nějaké +1/+1 countery.... mnou vytvořená kopie tyto countery mít nebude, kopíruju jen tu bacic kartu, je to tak ?

2. To samé vlastně platí i pro exile/blink....tzn když blinknu nějakou kartu, co si během hry nastřádala nějaké +1/+1 (nebo i např trample) countery...v podstatě ji jen vyresetuju, nevrátí se zpět s těmi countery, ale jen v základu

3, poslední je karta Kindred Discovery, odpověď tuším, ale chci to raději potvrdit, protože trochu plavu v exact ENG

- když vyberu že zmíněná kreatura budou např. Spirits.... Když zaútočím 5 Spirity, beru si 5 karet nebo 1? Myslím si, že 5... protože je tam "..a creature" tzn ta instance se triggerne s každou kreaturou zvlášť. Myslím si to správně?

Děkuji!

MATHES
    MATHES --- ---
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    PLOMBDENTIST: děkuji! a platí to i pro end step u opopennetů že? Např kdybych zahrál instant spell během tahu protivníka, resolve bude at the next end step, ale té jeho end step, je to tak?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam