• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    AMSTERDAM: ano, je to tak, ale porad to neni ono uplne :) klasicky nabytek je lepsi :) nebo minimalne ja bych byl za nej radsi.
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    MOMENT: tohle se tomu blizi zatim nejvic, neni to ani karton, ani plast, prijde to jako skladacka a clovek si to slozi sam.

Laser Cut - 15" 12 Row Kallax Card Drawer (Sleeved) — MTech Cave
    https://mtechcave.com/products/laser-cut-12-row-kallax-drawer
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    V ameru jedna firma ted vydala takovy plastovy boxy chytre reseny a stohovatelny, ale je to plast a je to drahy a v evrope sem to nenasel.
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    AMSTERDAM: tak to mi mluvis naprosto z duse :D mam teoreticky hned nekolik kontaktu na truhlare a naky napady, muzeme to dat nejak dohromady :) plus porad se da sednout ke kompu a obeslat x knihoven a nekde proste ty stare kartoteky vyhrabat, ja tech karet uz mam fakt hodne…
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    AMSTERDAM: mam je v boxech z bundlu a celou sbirku mam na moxfieldu kde mam bindery pojmenovany podle krabicek 😁 nenahraditelnej pomocnik v celym procesu byla appka delver lens, i tak to par veceru zabralo, nicmene ten pocit z vysledku za ten cas stal
    WRATA
    WRATA --- ---
    A ted koukam ze rytir to ma za 600 pod nazvem Dragon Shield Card Drawers
    WRATA
    WRATA --- ---
    Jeste jsem si vzpomnel ze Dragon Shield dela takovy krabicky kde jsou primo 4 separatory v ruznejch barvach https://www.google.com/search?q=Dragon%20Shield%204-Compartment&sourceid=chrome&ie=UTF-8 a pri hledani sem narazil na tuhle vec taky od DS, je to teda drahy jak pes a vypada to ze je to z papiru takze zkusit nekoho s 3d tiskarnou zda by to dokazal udelat nejak pekne udelat? https://www.dragonshield.com/p/fortress-card-drawers/AT-33700
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    MOMENT: ano, presne tak. Premejslim, jestli si z toho neudelat projekt a neutruhlit to.
    momentalni stav je tenhle a je mi neuspokujujici, chtel bych tomu dat ponekud vyssi stabni kulturu. V pravo knihovna mono-black karet budouci deck building, vlevo land station s kolekci zemi ze starejch edic (musi byt). Chtel bych si na to udelat dedikovany OCD oltarik, kde to bude cele nejak ulozeno, razeno a rozdeleno s ponekud ladneji.

MOMENT
    MOMENT --- ---
    AMSTERDAM: pokud narazis na ty knihovnicky kartoteky, dej vedet. Ty by se mi libily nejvic.
    WRATA
    WRATA --- ---
    AMSTERDAM: Dlouhy leta kupuju krabice na 4k karet. At v Najade nebo Rytiri ale rekl bych ze to budou mit i jiny herny po republice. Separatory resim tak ze vezmu kartu a dam ji do klasickyho obalu s kusem papiru kam napisu treba co to je za edici, navic se to napsat primo na tu krabici
    Na najade najdes snadno https://www.najada.games/produkt/storage-box-for-3200-cards-CZJB85 a na rytiri staci do vyhledavace zadat 4000 a najde ti ji to taky
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    Jak mate doma vyreseno skladovani vetsiho mnozstvi karet? Potreboval bych nejaky suplikovej/krabicovej system, podobnej, jako byly driv v knihovnach papirkovy katalogy, v kterejch se bude dobre hledat podle kategorii.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Potkala jsem právě zajímavý balík - soupeři se povedlo zabít mne ve třetím kole. Heil hydra!

ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    V0IT: Děkuji. Hezký booster
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    BESH: super edice ta dominaria remastered, doporucuju vsem.
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    V0IT: vzal jsem dekuji
    V0IT
    V0IT --- ---
    DSK: 8422C-129A7-82813-A4E2F-D1FB2
    V0IT
    V0IT --- ---
    DSK: 8448A-19167-26DB9-EA04F-7151F
    WRATA
    WRATA --- ---
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Daj se nekde efektivne kupovat karty do MTGA mimo jejich shop a MTGA Codes ?
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    hlásím 500 goldů zadax na MTGA
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam