• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DREAMCASTERNěmecko
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    poradil by mi někdo, která telefonní síť je nejvýhodnější?
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    DUNAR_: jj, pro selbständige
    DUNAR_
    DUNAR_ --- ---
    PROMETHEA: dan z prijmu?
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    je tu nakej selbständig, co rozumi einkommensteuer?
    RODWY
    RODWY --- ---
    nejste nekdo v Mnichove?.)mozna bych potreboval neco vyzvednout v Unterschleißheim...díky
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Zdravim
    Koupim v podstate jakekoliv auto do 500€.
    Zatim nemam v Nemecku oficialni pobyt (behem tydne to zacnu zarizovat), tak bych pripadne potreboval auto po nejaky cas nechat na puvodnich SPZ nebo v poloprevodu. Nevim, jak to tu presne funguje.

Neni tu nekdo z Landau nebo z blizkeho okoli? Rad bych se s nekym seznamil, bydlim s kamaradem v Zeiskam a je tu celkem nuda.. :)
    JENNE
    JENNE --- ---
    MAPE: http://www.deutschepost.de/de.html hned nahore vlevo je Portokalkulator, staci otevrit a zadat pozadovane.... Je jedno z jakeho mista v Nemecku, dulezity je kam, druh zasilky a vaha..

SANCHA
    SANCHA --- ---
    MAPE: Ja kdyz posilala dve knizky a balik bonbonu jsem platila okolo 7eur.

MAPE
    MAPE --- ---
    neviete niekto kolko by stalo postovne z Berlina do Prahy?potrebujem poslat celkom lahky balicek.diky!
    SNOWFLAKEREMELT
    SNOWFLAKEREMELT --- ---
    A taky čiiiistě náhodou nejedete někdo ve středu směr Kolín/btw nevíte o někom kdo tím směrem vyráží z prahy? Znovu díky
    SNOWFLAKEREMELT
    SNOWFLAKEREMELT --- ---
    Ahoj, prosím doporučil by mi někdo současný/moderní galerie umění v Kolíně nad Rýnem? Radši bych ty menší, lokální než Ludwigy a tak. Moc díky!
    FRAKTALEK
    FRAKTALEK --- ---
    QWERTY: metrem asi za 10 EUR, S1 nebo S8, levneji to nepujde
    QWERTY
    QWERTY --- ---
    někdo v Mnichově? potřeboval bych poradit jak levně z nádraží na letiště...
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    Nemáte někdo náhodou cestu autem v pátek 30. března z jižního Německa do Vestfálska? Sháním dobrotivou duši, která by mě odpoledne po práci odvezla z jedný prdele cca 50 km od Mannheimu na Köln/Bonn Flughafen.

DÍKEC/RB
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    HARIBOKACHNA: jestli tam je nase zastupitelstvi tak ano, obrat se primo na ne.
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    ahoj nemuze mi nekdo prosim proadit jak si mohu vymenit pas v mnichove a zaregistrovat snatek?
    KKLEA
    KKLEA --- ---
    Ahoj, potřebovala bych poradit. Neznáte náhodou někdo člověka, který má licenci na překladatelství z ČJ do NJ? Potřebuji přeložit vysvědčení kvůli práci a zatím co jsem psala agentuře tady v Německu, tak se mi ani neozvali zpátky. Tak kdybyste měl někdo kontakt, budu vám moc vděčná.
    Kdyžtak do pošty prosím.
    Děkuji
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    FRAKTALEK: A sakra !!!

NEUFEUDALISMUS/GEGEN ALTFEUDALISMUS
    FRAKTALEK
    FRAKTALEK --- ---
    PROMETHEA: no, v Bavorsku nekdy clovek musi trochu klickovat, aby nemusel ze sveho platu platit cirkvi pravidelne desatky :)
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    RAVEBOY: jo tak to je mozny..ja sama nevim, ale
    byl by to imho jedinej poplatek, ze kteryho je mozny se osvobodit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam