ANDY_WARHOL: Já měl teďkon před dvěma tejdnama docela problém v Mannheimu. Zaparkoval jsem a když jsem lezl z auta, tak poliši - starší chlápek celkem v pohodě a mladší ženská docela svině. Napřed se mě zeptali, jestli tu bydlim, tak jsem neprozřetelně řek, že už tři roky a ona hned, že teda mám problém, protože nemám přihlášený auto na daň z auta, tak jsem hned začal mlžit, že tu přespávám, protože jsem pendler a že jsem tam přihlášenej kvůli odvodu daní ze zaměstnaneckýho příjmu, ale že auto mám hlášený v Čechách, tak ona hned, že kdyby tu možnost měla, tak by platila taky v ČR, protože to vyjde levnějc (naštěstí nevěděla, že u nás žádná daň z auta neni ;-D)... chlápek pak přibrzdil, že to se bude těžko obou stranám prokazovat, tak to necháme bejt, jenže ona hned zase, že nemám plaketu, že jsem v zelený zóně. Tak jsem napřed dělal blbýho, že zelená zóna přece začíná až za řekou, kde je centrum, ale oni, že začíná už cca čtvrt kilometru od místa, kde jsme stáli. Tak jsem řekl, že OK, že to jsem bohužel nevěděl a pak jsem jim ukázal na SPZce tu zelenou samolepku z STK/emisí a řekl jsem, že mám alespoň českou a to mi naštěstí zbaštili... ale nakonec jenom kvůli tomu, že si ten chlapík předtim u techničáku všimnul přílohy, že mám auto na plyn, takže bych jí měl dostat na přepážce místního ouřadu automaticky... No bylo to krušný, záleží fakt, na koho člověk natrefí...
EINS/ZWEI/POLIZEI