• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIC_HALVIDEO PORTÁLY - Vznik, vývoj a trendy portálů pro sdílení maloformátových video obsahů: Youtube, Google video, Metacafe,
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Ahoj, potřeboval bych poradit s YT. Byla mi odmazána videa se zdůvodněním, že porušují podmínky (videa byla na YT od 2012). Jedná se o videa s fotbalových utkání a nenašel jsem na nich nic závadného. Odvolal jsem se, s žádostí o sdělení důvodu smazání. Odpověď:

    Vážený uživateli Jan Veselý:
    Děkujeme, že jste do služby YouTube odeslali odvolání týkající se videa.

    Po dalším posouzení jsme došli k závěru, že video pokyny pro komunitu porušuje, a trváme na původním rozhodnutí. Děkujeme za pochopení.

    S pozdravem
    tým YouTube

    Bohužel už nevím jak to řešit dál. Obávám se toho aby nějaký filuta neproklikávál můj kanál a všechno co nahlásí mi YT zablokuje bez nároku se tomu bránit.

    Máte s tím někdo zkušenost? Kdyby alespoň odepsali důvod místo odkázání se na všeobecné podmínky...
    Budu rád za jakoukoli radu :)

    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SKY_MAX: chrome ve windows, neresim vubec mobilni aplikaci
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    DRAGON: nějaký funkce fungují jen v mobilní apce, nějaký funce jsou zpřístupněný jen nějakejm uživatelům a nějaký funce prostě nefungujou. Je v tom hroznej bordel a je klidně možný, že to prostě nemůžeš udělat protože máš verzi YT kde to neni. YT různě updatuje ty verze a furt tam něco mění.
    Určitě bych zkoušel hledat cestou přes jejich mobilní apky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ahoj, muzu dotaz? tusi nekdo, jak oznacit v komentari na youtube nejakou osobu? napriklad toho, kdo video postnul? googlim to a lidi pisou, ze pomoci +nickname nebo @nickname, ale ani jedno mi nefunguje.
    diky
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nevím jestli je to úplně správné auditko kde se zeptat, ale nezměnil se v posledním dejme tomu týdnu nějak algoritmus videí jak youtube servíruje videa? Nabízí mi to naprosto nerelevantní sra...jdy a když všechno označím, že mě to nezajímá tak po obnovení stránky mi to nabídne klidně to samé nebo to co už jsem viděl několikrát a případně se někdy načte youtube bez jakéhokoliv doporučeného videa..
    MVEK
    MVEK --- ---
    Při čistce mailů jsem našel odkaz na nějaké video, asi to bylo něco vtipného jako reakce na jednu situaci v práci tehdy. Ale je to zajímavé, že adresa furt funguje, ale v podstatě se načte taková maketa YT:
    https://www.youtube.com/watch?v=Reqc38YW81w

    Že by nějaké podivné chování při smazaném videu? Ale obvykle to prostě napíše, že video bylo smazáno.
    OHW
    OHW --- ---
    Ahoj. Hledám někoho, kdo delší dobu (12+ měsíců nejlépe) sleduje "youtubery" typu Sane progressive, Cabin Talk, Jamarl Thomas, Lionel nation, HA Goodman, Styxhexenhammer666...ale i mainstreamy jako Secular Talk, nebo Jimmy Dore...apod. Mám několik velmi specifických dotazů. Díky za odpověď, info, nasměrování, nebo mlčení.
    LACIF
    LACIF --- ---
    Zdravim,
    prosimvas poradte - na YT mam kanal (cca 1600 videí) a chci ho stahnout celej v mp3. Idealne via nejakej online web, kterej mi bude fakt tahat rovnou mp3jky a ne program, kterej taha videa a na disku to pak teprv konvertuje.. Spousta webů slibuje, ale zatim jsem nenasel zadnej, kterej to fakt umí a spolehlivě. THX4INFo
    KATCHA_CZ
    KATCHA_CZ --- ---
    SKY_MAX: Super, moc děkuju! Nenapadlo mě se odhlásit a hledat ještě okna po najetí do videa. Moc jsi pomohl, díky!
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    KATCHA_CZ: v okně YT videa je v pravo dole takový cosi, na který když klikneš, tak to nabízí titulky. Tam si vybereš češtinu.
    KATCHA_CZ
    KATCHA_CZ --- ---
    Ahoj, technický dotaz. Přímo v YouTube jsem vytvořila k videu české titulky, publikovala je a přesto se nezobrazují. Vidím je při editaci, ale po zveřejnění se nezobrazují (zkusila jsem všechny mody - soukromé, neveřejné, veřejné). Nevíte, čím může být?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Jestrabe, vypravej…
    JUSTLIKEU
    JUSTLIKEU --- ---
    SPOTTER: Vimeo atále žije, nebo se mi to jen zdá?!?
    SPOTTER
    SPOTTER --- ---
    ... k tématu topicu jsem nasbíral několik let praktických zkušeností a za sebe můžu říct, že už to stačilo. Začínal jsem v době, kdy neexistoval YT, většina obsahu byla v mov a přestal jsem být aktivní, kdy zmizelo 95% zahraničních portálů, protože YT. S čirým sarkasmem bych řekl uživatelům YT: Dobře vám tak. Dalo se to čekat. Většina uživatelů si to bohužel nemá jak uvědomit, protože nic jiného, než YT nezná...
    BOD
    BOD --- ---
    SDN33: downloadhelper (takový tři balónky), hromada možností v nastavení, podpora různejch webu, za mě rozhodně lepší než zmiňovanej YTD ap.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SHEALA: aha, problém byl v tom že je to responzivní verze. Nechám to tady, kdyby se to stalo někomu taky, stačí přejít na https://www.youtube.com/upload
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ahoj, mám takový začátečnický dotaz. Zmizelo mi tlačítko na upload na youtube. Mám chrome, aktuální verzi. Screenshot přikládám. Jak dostanu upload button zpět? Díky, jste moje jediná záchrana.

    SDN33
    SDN33 --- ---
    Zdravím.

    Víte o nějakém spolehlivém rozšíření - službě (počítám s tím, že placené) do Firefoxu (nejlépe), která umožňuje stahovat neomezené délky videa a komprimovat je zároveň do jiných osuborů? (mp3). Pokud možno i víc zaráz a co nejjednodušeji - jedním klikem.

    Free služeb je plno, ale jsou nespolehlivé + zdlouhavá obsluha.



    Díky..
    JAPAN
    JAPAN --- ---
    SRNECEK: na YT získáš veškeré informace zde - https://www.youtube.com/yt/advertise/index.html Jestli ti jde o tu základní informaci, tak ano, uděláš nějaký spot a tomu nastavíš že chceš aby se přehrával před videi, plus ho můžeš cílit na různé publikum (země, kategorie videí a tak).
    Co se Streamu týče, tak nějaké informace jsou zde - http://onas.seznam.cz/cz/stream-cz.html a pro víc info jim asi budeš muset napsat.
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    JAPAN: No, z pozice zadavatele reklamy. Jsem v jednání s jednou neziskovkou o tvorbě spotu, ale zajímalo by mne, jak funguje zadávání případného audiovizuálního materiálu jako "reklama" před videi - YouTube, Stream. Zdali lze dohodnout rozumné ceny atd. a na koho se obracet, popřípadě zkušenosti, abych alespoň znal přibližné ceny a reálnost realizace.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam