no děkuju za odpověď co se stane hákošům když přijdou do pravoslavné církve.
Tady kucí nenarazí na Vlka, co je pošle pryč :(
slavjanofilské nacionální kruhy zaplesají.
Von byl vlastně Franco dobrej křesťan, a je mnohem menší fuck být KGBák popř nácek, než si stěžovat u B-horodice.
CHOMI: viz předchozí příspěvek.
Franco , Putin, a Kiril jsou vlastně také dobří křesťané a určitě jsou menší svině než třeba Marx, že?
Ta interpretace, která je v DOSTU umožňuje "majitelům pravdy" mlátit jiné svou pravdou po hlavě.
Myslím si, že pokud se pastýř církve jako morální vzor paktuje s nágly, vytváří morální vzor.
THE_SON_OF_MAN: Považuješ za urážku, že je někdo KGBák a koleboruje z dalším KGBákem? kdy ruka v ruku myje? Nebo to,m že si v rusku uzákonili, že tuhle spolupráci mít budou? Pro mne je to už skryté světské panování, a kdyby to udělal Mussolini tak by Tě asi nenasralo, ž mu někdo řekne zmrd.
Chápu tvé konzervativní, z mého pohledu už klerofašistické názory. Nicméně pokud j Patriarcha učitzelem církve, tak jde hl. příkladem.
A úplně osobně: Proč si říkáš Syn Člověka? Není to trošku výhradní titul? ( To neber jako invektivu, niccméně já si říkat Jan Předchůdce, tak bych si přišel minimálně krapet namyšlenej ;) ) ( tohle je můj pohled, nenárokuju si absolutní pravdu)