THE_SON_OF_MAN: aha, takže ty určuješ, čo je správne. takže tento post
THE_SON_OF_MAN: je ok, ten môj je fujky. iste, len jeden názor je ten pravý, ten tvoj. kupodivu, určite sa nájde viac ľudí, ktorých zaujme aj názor druhej strany. okrem toho, ak si si všimol, nie som nejaký rozdúchavač či prikrmovač sporov, obzvlášť nie, čo sa týka súčasnej situácie na a v okolí ukrajiny, ale názory a postoje cirkví v tejto veci ma zaujímajú. ak tebe stačí k utvoreniu si názoru len postoj jednej strany, je to tvoja vec, ale prosím, nechovaj sa povýšenecky a opovržlivo k ostatným.
tvoje príspevky naprieč kresťanskými diskusiami tu na nyxe už začínajú byť nudné a otravné. ak trolíš, ok, dosiahol si svoje a naštval si už dosť ľudí, skús sa preorientovať na inú tému.
ale ak skutočne hľadáš tú "pravú vieru", ako si sa vyjadril prednedávnom:
THE_SON_OF_MAN:, prípadne, ak si ešte stále nevieš vybrať medzi katolicizmom a pravoslávím, ako si tvrdil zhruba pred rokom:
THE_SON_OF_MAN:, tak čo keby si okrem kresťanstva zauvažoval napríklad o isláme. myslím, že máš väčšiu šancu natrafiť na nejakú madrasu (odporúčam poohliadnuť sa napríklad v pakistane), ktorá bude hlásiť tú skutočne pravú vieru a tvoje militantné chúťky a nenávisť voči všetkému, čo neladí s tvojím presvedčením, ti možno umožní obhajovať voči neveriacim aj ostrejšie než len pokusmi o slovné prestrelky na internetových diskusiách.