• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEpoweryoga
    ALTA
    ALTA --- ---
    chci se zeptat - nemate typ kam na powerjogu v okoli Ujezda? jsem se ted pestehovala a nic moc tu neznam.. :) ujezd, andel, narodni trida, malostranska..
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    jo, dam to tam co nejdriv
    PETRONELA
    PETRONELA --- ---
    nejvetsi spokojenost s yogajoga studiem a misou svatosovou
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    no ja cvicil predtim powerjogu akorat ve Vashistu a tam tomu rikali Ashtanga Yoga
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    milí přátelé, pokud jde o realizaci nástěnky na váš podnět, rozhodla jsem se, že ji vytvoříme společnými silami...nechce si mi totiž kopírovat seznamy fitek a podobných center, ale ráda bych tento přehled založila na osobní zkušenosti s konkrétním místem a konkrétním lektorem...pro začátek tedy...(viz nástěnka- prosím o chvili strpení, jsem právě hrubě napadána svými dvěma malými potomky)...další návrhy pište prosím v podobném duchu sem...
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    TROGLODYT: ty vole, tak doraz, na rameno delam vychytanou tuinu naucenou primo vod cinana...;)
    TROGLODYT
    TROGLODYT --- ---
    SMAGUE: A treba i naky veci ke cviceni? .... (a treba zkusenosti co cvicit a co NEcvicit ?
    Ja jsem si vyradil z provozu minulou nedeli rameno .... tak ted hledam nejakou weak-yogu, kdyz na power-yogu neni sila ;-))))
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    ok, beru na vedomi a pokusim se v co nejblizsi dobe vasemu prani vyhovet
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    SMAGUE: Přidávám se k prosbě, co se týče těch center.
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    tak to jo
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    jojo troglodyt je ten s tema dreadama akorat se tady jmenuje jinak protoze je tady inkognito :o)
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    TROGLODYT: jestli tomu dobře rozumim, tak mi chodíš na jógu?
    PETRONELA
    PETRONELA --- ---
    TROGLODYT: chodim 2x tydne, ale ted beru antibiotika a uz druhej tejden lezim doma..a sakra mi to chybi!!!!!
    PETRONELA
    PETRONELA --- ---
    SMAGUE: nz, jen sem si vzpomnela jak sem byla rada ze za ni nemusim davat treba 7kilek..mozna potesi i nekoho..
    TROGLODYT
    TROGLODYT --- ---
    Cvivite pravidelne? ..... kdyz se dokopu v utery do telocvicny tak obcas jo ;-)
    SMAGUE: (btw neni to 10 kilo, maximalne 2 ;-))))
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    PETRONELA: diky za tip s tema podlozkama...
    PETRONELA
    PETRONELA --- ---
    SMAGUE: ok, zkusim zapatrat:-)
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    Hudbu si míchám většinou sama z toho, co mám ráda, v pořadí, který mi sedne...ale první, na co jsem cvičila, byl David Talk - powerdown...takový easy pianko...stáhnout od něj se mi toho ale moc nepodařilo
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    nazdarek,
    powerjoga mi vyhovuje jako doplnek jinych cviceni, jogy, taiji a cchikungu
    libi se mi joga co vede S. v to utery, celou hodinu se nezastavime ale neni to moc o lamani kosti, spis protahovani slach a posilovani svalu. na konci nasleduje pulhodinka cchikungu, coz je takova rekl bych kultivace energie. no a ve stredu mam jogu v JDZ kde je naopak spise relaxace, dechovy cviceni...takze dneska se tesim >o]
    PETRONELA
    PETRONELA --- ---
    Holky co takhle nejaka hudba, na co doma (popripade na svych hodinach) cvicite? nejake odkazy pls?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam