• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEpoweryoga
    _MAKI_
    _MAKI_ --- ---
    KATIA: jj, energy studio:) taky tam chodim na tu permici se slevou uz skoro rok a jsem porad hrozne spokojena vic nez kde jinde predtim. uvazuju o prave o te rocni smlouve - chodim hodne.
    KATIA
    KATIA --- ---
    _MAKI_: myslis energy studio?
    tam se daji docela rozumne poridit kurzy, nebo kdyz mas bonus program od cesky sporitelny tak je sleva na 10 hodin
    _MAKI_
    _MAKI_ --- ---
    JANOCKA: není to přímo v nuslích, ale u bruselský (což je "za rohem") - power yoga academie od krejčíka...možna tady už byl zmíněnej. lektoři se zdají hodně profesionální, krásný a příjemný prostředí. pokud se uvážeš na rok, tak tě to měsíčně vyjde na cca 800 neomezeny vstup, takze jestli to myslis s yogou vazne, takl to je dobry
    VETRNA_HURKA
    VETRNA_HURKA --- ---
    Ráda bych všem (v okolí..) doporučila hodiny powerjogy v Hostivici (Praha západ, kousek za Zličínem). Probíhají každou středu a neděli večer v místní sokolovně. Včera jsem tam byla poprvé a musím říct, že s tak dobrým pocitem jsem se ze cvičení už dlouho nevracela..hodina za 50, zkušená lektorka, hudba, přítmí..paráda, vážně :)
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    Přátelé, chtěla bych Vás pozvat na svoji hodinu pilates - každou středu od 17:30 v klubu Slunečnice - Maiselova 7, Praha 1, tel. pro rezervace 606 232 331 nebo 222 232 490. Budu se těšit. (event. info pošta)
    PETRONELA
    PETRONELA --- ---
    GILLIATT: ok, diky..nekde sem slysela jako ze je dobry vynechat laktozu atd..tak sem spis myslela jestli k tomu nekdo nemate treba nejakou knizku atd..hledala sem neco na netu a v knihovne, ale zatim nic co by me plne uspokojilo:-)
    JANOCKA
    JANOCKA --- ---
    nemate nejaky typ na kvalitni jogu v Pze Nuslich?
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    PETRONELA: myslím, že speciální úprava jídelníčku není ani tak nutná. Jelikož není dobré pár hodin před cvičením jíst, samo tě to donutí v tom jídle udržovat jakýsi režim, minimálně se nepřejídat. Pokud se teda cvičí pravidelně. Jinak jóga jako taková je spjata s nepitím kávy, pojídáním luštěnin a vynecháváním tun čokolády a vepřového atd. A asi vědí proč.
    A poweryoga je moc dobrá na břišní svaltsvo, si myslim.
    PETRONELA
    PETRONELA --- ---
    ja bych mela dotaz z jineho soudku..nejak sem pres leto nakynula a rada bych neco malo dala dolu, nejsem si jista, jestli to pujde jen cvicenim jogy - ted sem docela dlouho zahalela a zajimalo by me, jestli neni treba nejaka uprava jidelnicku, ktera podporuje jogovy cviceni k lepsim vysledkum..
    LYA
    LYA --- ---
    mam otazku co ocekavat od ucitelu jogy?jaky vam vyhovuje pristup?
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    Tak mě teďka pěkně naprdli v Prague Yoga (www.pragueyoga.cz), moje instruktorka si odfrčela domů do USA, nikdo mi nic neřek a místo ní si vzala její hodinu jedna Ruska, která nás ani nerozcvičí a hned protahuje... nemluvě o tom, že má dělat "kundalini" a přitom, když jsem se jí na to ptala, tak mi řekla, že to v žádným případě nedělá, že se jen trochu inspiruje... grr Jinak až na tuhle nepříjemnost můžu doporučit, je to tam hodně s osobním přístupem, v málo lidech, na lekcích býváme max 4, většinou 2. Dělá se vinyasa, slow flow a "kundalini". Ale záleží na tom, jakou lektorku schytáte, no ještě jsem asi nepronikla úplně do jejich systému:)
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    GYD: neco mam
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    no tak teda poweryoga v opave je takova smesice stretchingu powerjogy overballu pilates a ja nevim ceho ze jsem zkratka rad ze se odtamtad vzdycky vratim trochu protazeny a s dobrou naladou a vic neresim :o)
    GYD
    GYD --- ---
    mam prosbicku, shanim pro pritelku nejake DVD s Power Jogou, mel by nekdo neco?
    a jedna poznamka, procetl jsem nastenku diskuse a jako vesnican sice poznam, ze se vsecko jedna o Prahu, ale i tak by lokace stala za doplneni :)
    JANAKRES
    JANAKRES --- ---
    KATIA: Tak to ti závidím, že máš u vás možnost cvičit. Doufám, že od novýho školního roku tady někdo s něčím novým začne. Cvičení doma minevadí, ale protože s tím zatím nemám žádné zkušenosti, tak mám obavy, ybch něco nedělala špatně. To pak ztrácí význam.
    KOKES
    KOKES --- ---
    KOKES
    KOKES --- ---
    _B2SPIRIT_: tady už taky? aww:(
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    no jasne, ale oficiální papíry ti u nas daj zatim jenom u krejčíka...netvrdim, ze je to svetova jednicka, ale kvalita ano
    KATIA
    KATIA --- ---
    SMAGUE: to bych rozhodne netvrdila, treba zenska, ke ktery jsem jednu dobu chodila jezdila predevsim do zahranici... jinak obcas jsem chodila k jakubovi sambergerovi (nebo tak nejak se jmenuje - provozuje krejcikovo studio) a u nej byly ty lekce dost drsny ;-) mne vic vyhovuje jemnejsi styl, vic protahovani, ne tolik silovy...
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    krejcik je v pohode...on jediny u nas cvici instruktory, takze se vlastne jede podle nej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam