BLOODY_COUNTESS: ad navstevy - jakmile jednou nabydu dojmu, "ze se ti da duverovat", nebudu te nejspise kazdy mesic navstevovat, abych te kontroloval :o). a prave kdyz si lidi naucis, tak nebudou jezdit pro pul kila kotletky a kousek ze zadni kyty, ale pro cele kusy. s vyjimkou prasat a hoveziho jsou veskera zvirata chovana v u nas na maso jen "takovi vetsi kralici". ja bych si treba rad nechaval u nekoho blizko nas vychovat kazdy rok nejakou husu nebo krocana. ale nejsou lidi, takze to resim tak, ze koupim zverinu. a tu mi priveze myslivec i s kozuchem a rozpitvam si to sam :o). ale samozrejme jde domluvit, ze privezou hotove maso, zaplati se nejaky myslivec, ktery to udela. jde o to, naucit lidi JINAK uvazovat. osobne znam x lidi, kteri to tak delaji. na dedine jsme na to zvykli :o). kdo nema dva mrazaky, ten jako by nebyl :o). kupovat tri rizecky na obed, to jsou mestacke manyry :oP.
ad placeni - pokud budes prodavat bez certifikatu, obejdes se bez pico*** typu zaoblene rohy, nutnost panskeho i damskeho zachodu na provozovne, i kdyz by tam stacil jeden spolecny, kdyz tam pracuje jen 1 reznik, vsechno v nerezu, pousteni vody na fotobunku... v tomhle jsou cesi papezstejsi nez papez (eu).
znamy byl nedavno v Anglii a se znamou sel v Londyne pobliz centra do nejakeho reznictvi. kdyz videl, jak to tam vypada - obeschle maso na hacich, dreveny stul nacucly stavou po 30 letech uzivani... tak z nej jenom vypadlo neco jako "tyvole, tohle byt u nas, tak to hned zavrou..". holcina mu jen s usmevem rekla "a to jeste nelitaji mouchy..".