MYKO: Dost dobře nerozumím tomu, proč je na všecko mít třeba studie. Byť jsem si vědom toho, že někde za městem pozvolna ale jistě tlejí a práchnivějí tisíce starých pneumatik, přílišné samaritánské sklony k nim nepociťuji. Zkrátka a dobře nepotřebuji žádné třeba i nastokrát dokazované studie k tomu, abych si uvědomil, že v domě z pneumatik bydlet nechci. Nelíbí se mi ani pneumatiky, ani takový dům, ve svém domě se chci cítit příjemně a dobře a brát na sebe zdánlivě bohulibé břemeno ve výsledku vyjde jako směšná sebenalhávání. Ono je totiž z hlediska kvantifikace škoda na ŽP naprosto jedno, jestli ty pneumatiky shnijí za městem na hromadě s dalšími, anebo v mém domě. A navíc...
SELECTOR_IX: se sice hlínou nebetonuje, ale buší se do ní nastokrát jaksepatří těžkým kladivem. I toho se velmi rád vzdám. Sebemrskačům meze nekladu, obyčejný a třeba jen trochu vnímavý člověk si pneumatiky přeci do domu nepustí.
YBUKO: Duškův domek mne mile překvapil, čekal jsem to horší. Víte někdo, jak tam vyřešil podlahu?