• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAWEARTHSHIP - recyklované domy ^*^ energeticky soběstačné a ekologicky harmonické stavby
    DAW
    DAW --- ---
    KUATO: Taky nepiješ? Aha. Už jsi mi to asi říkal dřív, ale to jsem zapomněl. ... Hele a tobě to nevadí, že tam žiješ na tý vesnici a s většinou lidí jste si vlastně cizí?
    KUATO
    KUATO --- ---
    DAW: jes, vim o cem mluvis, ja taky nepiju :o)) a s mistni smetankou se nestykam. je to takove divne, kdyz po 10 letech clovek nevi, kde kdo bydli, pac jsou mu ti lidi ukradeni. ale zase tam jsou lidi, kteri treba hospodari, tak s tema pokecas, nebo sezenes co potrebujes - radu, obili.. :o). mas svoje soukromi, mas svoji zahradu, kolem blizko mas louky a lesy na bejli i relax..
    DAW
    DAW --- ---
    KUATO: jasně.. nicméně jestli sám žiješ na vesnici, tak myslim, že víš o čem mluvím..

    Vono ještě je to znásobený tím, že nepiju. On potom člověk může žít leckde, hlavně když tam je hospoda ve který se dá společně chlastat, nebo se pořádá zábava, na který se dá společně chlastat. Tak potom to člověk přežije, baví se s ostatními, rozvíjí vztahy atd... Ale když alkohol nepiješ, tak se ti tyhle možnosti hodně omezí. Věř mi, vím o čem mluvím.
    KUATO
    KUATO --- ---
    DAW: rici "lide" znamena generalizovat. vetsinu lidi nezajima nic jineho nez televize a hospoda (akorat ve meste zije na mensi plose vetsi populace, takze se zda, ze jich tam je vic alternativnich), ale jsou mnozi, kteri proste maji jen svuj individualni zivotni styl a jelikoz nejsou hlasiti, tak nejsou videt. je otazkou, jestli by tihle chteli participovat na tvych vecech/zajmech.
    DAW
    DAW --- ---
    No my se jenom bojíme toho, že bysme skončili na nějaký vesnici, kde lidi nezajímá nic jinýho než hospoda a televize. Kde lidi nečtou knihy, nerozvíjejí se, nezajímají se o jiné než materiální věci. Myslím, že to tak na většině českejch vesnic je.
    KUATO
    KUATO --- ---
    LURA: u nas je kulturni centrum jenom jedno, ale cepujou tam sedm dni v tydnu! skoda ze Gambrinus maji jenom 12 :o/. jeste nekdy byvaji kulturni akce pro decka, ale dospelak si ten skakaci hrad tak neuzije a na maly kolotoc te nepusti :o). rek bych, ze jsme takova prumerna obec. mame kaplicku pro 12 lidi, splav a traduje se, ze u nas jednou pred 50 lety Bezruc obdivoval nejakeho motyla.
    LURA
    LURA --- ---
    DAW: Kulturní centra můžou být i na vesnici, těžko říct, co je to "běžná vesnice". Pokud taková, kde chcíp pes, na na běžné vesnici nebydlím. A kdyby se počítalo množství aktivit v poměru na jednoho obyvatele, tak myslím, že trumfneme i Prahu :-)
    DAW
    DAW --- ---
    Z osobního.. miluju jižní čechy :)
    Jo a konkrétní lokalitu jsem vybral taky kvůli tomu, že musím bydlet nedaleko nějakého menšího města, protože mám ještě jiný seberealizační plány, kvůli kterým potřebuju město - konkrétně jsou to projekty sociální práce a terapie pro lidi s psychózou.. No a taky se bude hodit bydlet nedaleko kulturních center, přecejenom jako abstinent bez televize bych na nějaké běžné vesnici asi nebyl šťastnej :)
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    DAW: tuhle lokalitu jsi vybral z nejakyho osobniho duvodu nebo kvuli vhodnym podminkam pro stavbu?
    DAW
    DAW --- ---
    TADEAS: Teda, tak se přecejen někdo našel. Trochu závidím, chtěl jsem být první :) ... jenže u mě to je ještě na pár let, než se k tomu konečně dostanu ... Každopádně toto léto mám v plánu koupit pozemek někde v okolí Českých Budějovic a Českého Krumlova, což je vlastně i tak trochu inzerát:

    Prosím kdybyste někdo věděl o pěkném místě v této lokalitě, napište. Díky.
    LURA
    LURA --- ---
    KITIARA
    KITIARA --- ---
    KRALIK: parada...děkuju
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    KITIARA: na letaku je chyba, je to v srpnu.
    KITIARA
    KITIARA --- ---
    VSOUKOLOHLOR: je to určitě tenhle termín? Na letáku mají napsaný říjen
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    YBUKO: zvazuju to.
    VSOUKOLOHLOR
    VSOUKOLOHLOR --- ---
    YBUKO: Já ano...
    VSOUKOLOHLOR
    VSOUKOLOHLOR --- ---
    Národní oslava přírodního stavitelství - 28.-29. 8. 2010 - PermaLot - Bouzov, Podolí

    http://permalot.org/en/narodni-oslava-prirodniho-stavitelstvi-28-2982010
    KITIARA
    KITIARA --- ---
    BIOPRO - Biotechnology and Life Sciences in Baden-Württemberg A very special tree house
    http://www.bio-pro.de/magazin/index.html?lang=en&artikelid=/artikel/04762/index.html
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    ufff... to nedávám :)

    Univerzální Ořech palic (UNS, dříve nazývané Mali Arašídy palic) je jednoduchý ruční stroj na bulharské palic arašíd, schopné ostřelování 50 kg (110 lb) surové, Sun-sušené arašídy za hodinu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam