YBUKO: jak říkáš. člověk prostě s nějakou pozorností musí počítat a asi do toho s tim prostě šel. Každej si může uplácat cimru z hlíny, ale může mu tam bejt vedro, zima, nebo se tam udusí. Když si pozveš člověka, kterej je tim v současnosti nejznámější a on ti "poskytne" know how ve formě záležitostí jak nakládat s cirkulací vzduchu, vody, zateplením atd a navíc si necháš dát štempl člena organizace, která se chce odprostit od života v nutnosti furt něco platit, přijde mi jeho přístup vážně zvláštní.
Těch 70,- kč - za to si dáš tam v hospodě u mostu 3 rychtáře - nic co by člověka zrujnovalo a věřim, že kdybych tam přijel v neděli, nabyl bych dojem, že je ten pán hroznej sympaťák a že to myslí vážně, ale opravdu jsem byl zasočenej
nikdy jsem si v zahraničí nefotil nikoho, kdo mi naznačil, že si to nepřeje. ale to byli strejdové někde na trhu, ženský v rejžovejch polích a podobně. Lidi, který žili svůj normální den a ne lidi, který se vyyznačujou nějakou senzací, což určitě tenhle dům je, točej si dokumenty s Duškem a Reynoldsem a podomně
LURA: myslim, že lidi který tam přijedou za tim důvodem, s kterym ten dům prezentuje (tzn. okoukat co a jak funguje) se můžou vybodnout na jeho podlahu a sexy omítku. Proto mě zaráží, jak uvádíš že píšou na těch stránkách, že se zatim nesmí fotit vevnitř. Myslim, že ta hrubá stavba a jádro jako takový je právě to, co by ty lidi mohlo zajímat