• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIKROMKolobezky, odstrkovadla a jina priblizovadla nejen na mushing
    Koloběžka velmi negativním způsobem ovlivnila můj život. Pokaždé, když někam musím jít pěšky, připadám si pomalý, neohrabaný a propadám pocitům nudy a depresím.

    pro nejčastěji hledané informace mrkněte na nástěnku!, mapa koloběžkových akcí zde.
    rozbalit záhlaví
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    KYN: Asi jo mno, aj muz mi hovori, ze to drnca kazdemu a nech to neriesim. :))) Myslela som ze Air bude riesenim, ale zase ta cena.. :) Este som premyslala, ze si kupim pripadne tu obyc neskladaciu za par korun. Do bytu sa mi zmesti.
    KYN
    KYN --- ---
    MYJKA: mně pomohlo promazat části, kde může vznikat tření (a vrzání). s drncáním asi nic neuděláš... tam by asi pomohlo zapracovat na tom psychobloku :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Ja mam asi hodne blby psychoblok, ale strasne mi vadi ako moja kolobrnda vrze a drnca. Ze to musi kazdy slyset a stydim se. Riesili ste to niekedy? :D
    Mam tuto http://www.worker.cz/2878/kolobezka-worker-miami-xxl a prave kvoli tomu na nej moc nejazdim.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    AMDR: co je pro tebe priorita? ja mela vahu a pomer rozmery/sjizdnost terenu.
    Od zakoupeni jezdim denne trasu barak - nadrazi (asi dva kilometry po zamkovce), pak nasednu do vlaku, dojedu na Hlavak - do metra a pak autobusem do prace. a vecer zase zpet. Vazim neco nad 60kg a i kdyz obcas to drkotá strasne, tak kolobezka funguje jak ma. U kolecek jsem se bala hlavne situace, ze bych pichla nekde cestou do prace. mam to na minuty a nemuzu prijit pozde.
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    sraz BLEVAJZZ :-)
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    Já musím trochu přehodnotit svou airku, teď jsem si troufl přefouknout kolečka a jezdí úplně fantasticky. Není zas tak pomalá, jak jsem psal. Je to fakt rozdíl, nemluvě o tom, že na mokrém povrchu neklouže tolik jako polyuretan a myslím že se s ní i skáče líp. Takže já jsem pro, rozhodně koupě nelituju
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    AMDR: Na velkych "tvrdych" koleckach jsem nikdy nejel, jen na malych, takze neposoudim poradne, ale pokud bych mel odhadovat z tech malych, tak nafukovaci jsou opravdu o dost pohodlnejsi. Na druhou stranu podle me budou kousek pomalejsi a vyzaduji udrzbu (uchazeni, nebo dokonce defekt). Cili ti moc neporadim :-)
    Na drouhou stranu obe verze budou temer jiste pouzitelne.
    AMDR
    AMDR --- ---
    Teď vidím, že už jste to ohodnotili - díky, ale stejně nevim, pro kterou se rozhodnout...
    AMDR
    AMDR --- ---
    Ahoj, nemáte už někdo zkušenosti s koloběžkou"Micro Flex Air 200 mm"? Nevím, jestli ty nafukovací kolečka stojí za to, nebo je lepší koupit si tu samou bez nafukovacích koleček. Potřeba koloběžky je převážně na používání ve městě...Díky!
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    TRAMIN: prvnich asi 25km za nama a pohoda. vetsi kolecka by zvladly ty priserne chodniky, ale zase bych ji neunesla v metru do schodu nejak v klidu.
    takze spokojenost
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    LADY_CANDAR: To podle me jsou schopni udelat v cykloservisu.
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    Ahoj, netusite nekdo, kde si v Praze nechat opravit pomerne dost obstarozni, lec porad vybornou kolobezku? Bude potrebovat vymenit brzdu a asi celkove seridit. Nedari se mi najit zadne info, kde by v Praze byl nejaky obchod nebo servis, ktery by tohle delal. Diky moc.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    Ta flex. z velke casti i kvuli vaze. Predstava ze se taham s o pulky tezsim zavazadlem nebyla uplne dobra. Dneska si pro ni jedu k kolobezky pro dospele.cz
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    TRAMIN: A ktera to nakonec bude?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    tak kolobezka objednana. uspisila to take uzavirka az do leta cele ulice a tim padem zruseni jedine autobusove zastavky.
    diky
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    dekuju za upozorneni na vahu. ted koukam, ze je rozdil docela znat.
    Zatim to vidim na Flex.
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    TRAMIN: Ten rozdíl (konkrétně mezi Flex a Air) mám právě čerstvě v noze, protože jsem k Ježíšku upgradoval a v lednu, dokud nebyl sníh, jsem si i zajezdil. Největší je asi v tom, že se na nafukovacích kolečkách na rovném terénu víc nadřeš, to je poznat hned. Dokonce ani z kopce není nijak zvlášť rychlá. Na druhou stranu, když se rozjede, jen tak nic ji nezastaví. Dlaždičky, chodníky, cestičky jsou podstatně sjízdnější. Není to žádná terénkolka, ale dostaneš se s ní tam, kam Flexku nosíš v ruce. Asi ale musím zmínit, že vážím 90 kilo, takže můžeš čekat lepší jízdní vlastnosti:)) Možná tedy nepocítíš ani druhej problém, tedy že Air při přejezdech škrtá spodkem zem, protože je odpružená i deska.
    Na hladké cyklostezky a chodníčky bude asi lepší Flexka. Nevím, čím dláždí New York, ale v Praze do Centra spíš Air.
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    TRAMIN: Flex Air mam, ale nemuzu srovnat primo s ne-Air. Muzu srovnat jen s beznou Micro kolobezkou, tj. mala, tvrda kolecka, bez "flex". A tam je rozdil fakt hodne citit, Air je mnohem pohodlnejsi i na celkem slusnem asfaltovem povrchu. No a krome toho se s Air lze pustit nekam, kde by to s klasickou bylo o vytreseni zubu nebo elegantni havarii :-)
    Merim tesne pod 180 a s pozici (hrbenim) problem nemam. Pritom na kole me po pul hodine az hodine zacnou bolet zada.
    Na druhou stranu je treba pocitat s tim, ze Flex Air uz je relativne velka a tezka. Do vlaku neni problem, ale v nacpanem autobuse uz muze zavazet a nosit ji v ruce delsi dobu uz muze byt ponekud otravne.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    Hledam idealni variantu skladaci kolobezky na popojizdeni na vlak atd. Zasadni je vaha a vyska. Merim 175cm s botama o neco vic a fakt mi vadi se hrbit.
    Nasla jsem si Micro Flex nebo variantu Air. jak zasadni rozdil je mezi nafukovacima koleckama Air? Minim vyuzivat hlavne na cyklostezce Hlavni nadrazi - Ohrada, takove to priblizovani od autobusu k tramvaji a idealne v lete v USA misto taxiku po meste
    ZURICI_BYK
    ZURICI_BYK --- ---
    Zdravim,

    uz jste slyseli o tomhle projektu?

    Kick your life, kick France 2013 - Tour de France 2013 na koloběžce
    http://www.kickfrance2013.com/
    HASH
    HASH --- ---
    venuji klub, kdyztak posta
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam